Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.

oppeja

imuttanu taas mutaman jakson beverly hilssii. niin nerokas sarja. just donna oli ongelmis koska oli juonu kaks lasii viinii ja ollu tietty aivan lärvit, oksensi reksin kengille ja sammu juhlii. tottakai erotettii koulusta ja joutu katkasuu. hiukan itkuu ja katumust, nöyryyttä ja koko koulun mielenosotus donnan puolesta ja kaikki hoitus. mut oli arvokas opetus, kaks lasia viiniä tekee tepposen, ei kannata juoda. tää on niin tekopyhä sarja, oon aivan liekeis täst. pitäis varmaan tehdä jotai muutakin tänää..? tai sit ei, beverly hills on viisauksien kukkula.


puoskari

okei, kiva kiitti hei juu sil tappaa, mua on kusetettu ihan ruhtinaallisesti tääl lekurin taholt. aivan vaan sekasin ollu frouwa, en tiiä mikä vaivaa onk virus tai bakteeri enkä oikee keksi muuta ku nykii tukkaa. siis lyheysi, ollu hiuka kipeenä, enemmä ja vähemmä, jonku aikaa, menny hermo, lekuris 2 kertaa ei löydy troppii ku ei tiiä mikä on, ei tiedetty onk virus tai bakteeri ja bla bla bla. eilen sano et pitää lisää tstei, sanoin et menos suomee siel sit lääkärii. sain mukaa mun verikokeiden tulokset ja (en tiiä ite, kysyin prolta) niite mukaa homma olis aika selvä, et ihmettelevä huokaus kaikaa yli alankomaan "miksei ole annettu kunnon hoitoa?" ehkä se lekuri vaan pelkäs mun raavaan miehekästä ja charmanttia olemusta.

forsyte saga on ihana, paitti et en tajuu miks kaikki niin liekeis siit irenest. se on hirvee. ja vitsi haluisin sen loppubiisin soimaa repeatil mun takaraivoo. soundtrack of my life.


oi

vanha kaveri justus luvattii mulle lainaks taas ku oon suomes. tämäpä mieluisa yllätys. der alte herr kliffa. mielelläänhän minä sen paapan otan hoitoon hetkeks. eka mietin et vien tuliaisii sil mut ei se varmaan huoma eroo onk se luu roudattu hollannist tai siwast.


veckoslutet

friski olo, pitäs pestä pyykkiä ja laitella kamoja kuntoo, ehken jopa imuroida. saa ny kattoo tota imurointii, se niin äänekäst hommaa. okei mul siis missiona saada kamat mahtuu mun sas:in vanhaan lentolaukkuu, menis kätevästi mukan koneesee ja ei tarvis jonotella suotta sit matkatavaroi. ja kun taiten pakkaa saa varmaan mahtuu siihen ihan riittämiin. sitäpaitsi mul kuitenki aina samat vaattet pääl, sukkahousut ja harmaa college, ni mitä sitä sen enempää raijaamaan tavaraa ees taas. ja uus id on jo tullu.

ajattelin jopa lopettaa huonees polttamisen. kaikki kamat haisee niin pahal ja mutenki, ei niin kovin fiksuu. mut se vaan niin helppoo ja kätevää istu koneel ja alkaa tupakoimaa. muute joudun menee all the way alakertaa.. mikä teksi myös sen et tulis vähennettyy aika paljon ku ei noit portait ihan huviksee viiti jumpata kuitenkaa. tääl saa polttaa oikeestaan kaikkial, ja kaikki tuntuu polttavan. mut tänne on kans tulossa savuttomat baarit ens kesänä, jos ymmärsin oikeen. se tuntu hiukan.. suomes se oli must jo tavallaa jyrkkä veto, vaik siel ollu savuttomat tilat eri paikois jo pitkää. tääl se tuntu tosi "rajult" vedolt koska tupakka niin kaikkial sallittu et tuntu hassult et ne baarit vedetää savuttomiks. en tiiä, täällähä sitä ollaa todistamas ihmettä sit ens kesänä.

pitää tänää mennä jotai tuliaisii ostaa vanhemmil. ei mitää sen kummempaa, mut jotai paikallist herkkuu. näil on joulu jotenki sekasin tääl. sinter klaas tule joulukuu alus, asuu espanjas ja näyttää piispalt. se tulee laival ja sit ratsastaa valkosel hevosel ja sil on kaveri piets. jos oon tajunnu oikeen tän sinter klaas jutun, se vissii jotenki deletoi hiukan tota varsinaist joulu siis. ja sinter klaas ilmeisesti uskontokunnast riippumat kaikkien kamu ja juhlapäivä, vaik kai se joulupukkiki on kaikkien kamu, vaik joulu sit taas muute liippaa uskontoo. tavalla mua nyt hämmentää tää sinter klaas ja joulupukki, samaa possee kuitenki. ja näyttää samalt. et onk sinter klaas vaan muuttanu espanjaa ja jeesaa serkkuu sielt käsin? ju nou, samal tavala ku eino grön ja muut suomi-julkut talvisi asuu espanjas ja golffaa. enivei, pointti on et kaupois alkaa olee jo kaikkee sinter klaas henkist konvehtii ja kamaa, et voin paikallist herkku viedä porukoil.


matemaatikot

en oikee tiiä mitä ne touhuu kaikk illat. ne hengaa sen yhden huonees mikä on mun alapuolel. iso posse. ei se mul tietty kuulu mut kun se kaikki kuuluu suoraan mulle, pattereita pitkin vissii, hirvee möly (ja huonoo läppää..) ja sen yhden nauru repii nahan irti.. mut koska oon sävyisä jamppa en jaksa alkaa mitää rettelöimää, antaa ihmistem iloita elämästä.

alkanu reppana jo murhetuu et mitä vaattei otan mukaa.. ku tavallaan haluisin selvii tosi pienel määräl, ihan vaan käsimatkatavaroil. ja totuuden nimessä mullahan on laatikkokaupalla vaatetta ja tavaraa suomes, eli mä pärjän kyl. enivei.. toivottavasti ei matikat tänä yönä metelöi. eilen ne jäi käytävää mun ove etee juttelee ja nauraa. se yks tyttö ihan mukava, se kundi hiukan outo. eikä vältsyy hyväl taval. en halu dissaa ketää mut siin on joku paha kurki läsnä.


muutos

muutaman seikan takia tuli muutos suunnitelmii ja lentokone tuo mut suomee jo maanantaina. so great!! open kanssa tänää hetken puhelimessa ja ystävän kanssa mesessä sen jälkeen ja päätös oli kypsä. nyt mun tekis mieli pizzaa ja lasagnee. ja jotai hyvää jälkkärii. ei saa ymmärtää väärin, tykkään kyl olla tääl ja kaikkee mut (pitkä tarina) ollu kipeenä ym. ja iskeny röyhkee koti-ikävä.

tiistain aamukahvit brahes. ja hengailuu. okei, tuun tekee kns hommii siel et ei ihan silkkoa lomailua mut silti.


huomenta

unimaailma taas ollu niin outoa. viime yönä pidin luentoa tasa-arvosta 1900-luvun alussa. siis unessa elettiin 1900-luvun alkua. mä olin hiukan häijyn näkönen mutta fiksu proffa, oli pulisongit ja frakit. jossain välissä mun luento muuttu orgioiks. se kuulu ihan luennon plääneihin. alkaa tulee uniin aika vahvasti nuo kirjat mitä luen. ei ne nyt orgioita ole mut historiaa ja kovasti olen pakannu keskittyy 1800-luvun loppuun ja siitä eteenpäin. selkä jumis, alla universumin historian paskin sänky ikinä. pitäs alkaa venyttelee joka aamu niin että tuntuu.

ihanaa, andreas tulee tänää jeesaa mua mun powerpointtini kans. en o koskaa tehny mitää sil. tai sen kerran et testasin mite se toimii ja sehä nyt on helppo ohjelma äyttää, mut jos ja kun haluisin hiukan kauniimpia sivuja ku ne perus-rumat mitä yleensä näkee se visii vaatii hiuka enemmän keskittymist. täytyy pyytää et andreas tuo ruokaa ja tupakkaa samal, ei tarvi poistuu asunnost suotta..

kävin läpi listaa asiosit mitä pitää olla valmiina tai "valmiina" ens torstaina. lista suht pitkähkö mut ei mahdoton. ja ottaa huomioon et oon oikeesti tehny aika paljon hommia. en oikeestaan te paljoo muuta ku hommia tääl koko ajan. tavallaa surullist mut toisaalta opiskelemaan tänne tultiin et sitä se sit kai on?

se kommentti oli vaan sitä (se oli tosi pitkä) tilitystä ettei mun blogia voi lukee ku on niin läpinäkyvää et koitan antaa itestäni fiksumman kuvan mitä olen, etten oikeesti o niin älykäs mitä koitan antaa ymmärtää mun jutuil. okei.. tai ei mitää. se oli huvittava uni jotenki. facebookin vihapostist en muista mitää, mut sitä oli kans.


sekaisin

löysin eilen youtubesta iltani ratoksi 2 jaksoa the royle family-sarjaa. se on tullu suomenkin telkkarist mut en muista mil nimel.. enivei, se oli ihan pohjattoman hauska. jopa siinä määrin et sain tavallaan nukuttuu. okei tottakai yö oltiin sit roylen perheen häissä ja tyttökullat oli mun kavereita ja ihmiset lähetti facebookissa vihapostii. eli suht levoton yö yhtäkaikki.

muistan nähneeni jonkun parodian tuost sarjasta, mis englannin kuningasperhe veti röökii ja teetä sohvalla. pitää varmaan koittaa löytää sekin pätkä vielä.

tänää jatkuu lukeminen taas. aina vaan. koittaa saada kirjotettuu ajatukset ja mielleyhtymät ja kaiken ylös et saa päätä selvitettyy, ja yleensäkin jonkun logiikan tyngän tähän kaaokseen. ja oikeestaan se on kiva huomata et mulla on joku logiikka ollu mukana koko ajan. asiat alkaa tosiaan loksahtelemaan paikoilleen ja kokonaisuus hahmottua. mulle hiukan sitä tuossa luvattiin ystävän taholta muutama hetki sitten mesen kautta.

ai nii olin myös yöl saanu tosi kiukkusen kommentin tänne ranneliikkeesee. jos se oli enneuni niin ok, jos taas jonkun muun aiheuttamaa harhaa ni ihan ok sekin. mut se oli vihanen..


koomaa

ei auta, pakko lekurille mennä ja pyytää unilääkkei. menee pahempaa suuntaa koko ajan. sain yöllä unta kolmen jälkee, heräsin viideltä ja nousin kuudelta. tuijotin seinää hetken, koitin juoda kahvia. suihkun jälkeen päätin skipata koulun tält päivält. ajatus niin jumissa ja tää uupumus tai väsymys tai mikä tahansa lamaannuttaa koko kropan. ei auttanu edes hiljaa paikallaan makaaminen tällä kertaa..

toivon et luokkakaverit ymmärtää. toisaalta jos ei ite kärsi unettomuudesta ei tiiä kui vittumaista se on. ja aina saa kuulla ne hyvät vinkit, lenkki ja lukeminen ja taatusti tulee uni. jos se olis niin helppoo.paikat sattuu ja ei pysty keskittyy mihinkää. pitäis alkaa lukee mut tuntuu et siit ei o mitää hyötyy. ulkon joku tuhannen lehdenpuhaltaja.

eik ens viikonloppuna siirrytä talvi-aikaan? tai onk se vast sitä seuraavana? miks niit kelloi pitää ruklaa? oon koittanu saada vastaust mut en o viel yhtään pätevää kuullu.


postia

turun kaupungin yhteysjohtajan mikko lohikosken kuittaama (ei tietty henk koht) kirje ja lehti saavutti mut tänään. "hyvä uusi turkulainen, tervetulos uuteen kotikaupunkiisi..." tavallaan hassuu et mä aina tuntenu olevani hyvinkin turkulainen vaik asunu muualla ja pitkää ja kaikkee. mut et mut nyt jotenki noteerattu sit turkuun muuttaneena henkilönä, kerrotaan mitä kaikkee turun kaupungil tarjota ja lehden nimi on "koti turussa - turun kaupungin lehti uusille asukkaille". lämmitti mieltä tavallaan. täytyy lukee tuo lehti nyt. piti jatkaa hommii viel mut söin (liikaa..) ja aivot hetken viel narikas. jos pienen levon otan ja sit jatkan lukemist.