• pelsepuuppi

sekaisin

löysin eilen youtubesta iltani ratoksi 2 jaksoa the royle family-sarjaa. se on tullu suomenkin telkkarist mut en muista mil nimel.. enivei, se oli ihan pohjattoman hauska. jopa siinä määrin et sain tavallaan nukuttuu. okei tottakai yö oltiin sit roylen perheen häissä ja tyttökullat oli mun kavereita ja ihmiset lähetti facebookissa vihapostii. eli suht levoton yö yhtäkaikki.

muistan nähneeni jonkun parodian tuost sarjasta, mis englannin kuningasperhe veti röökii ja teetä sohvalla. pitää varmaan koittaa löytää sekin pätkä vielä.

tänää jatkuu lukeminen taas. aina vaan. koittaa saada kirjotettuu ajatukset ja mielleyhtymät ja kaiken ylös et saa päätä selvitettyy, ja yleensäkin jonkun logiikan tyngän tähän kaaokseen. ja oikeestaan se on kiva huomata et mulla on joku logiikka ollu mukana koko ajan. asiat alkaa tosiaan loksahtelemaan paikoilleen ja kokonaisuus hahmottua. mulle hiukan sitä tuossa luvattiin ystävän taholta muutama hetki sitten mesen kautta.

ai nii olin myös yöl saanu tosi kiukkusen kommentin tänne ranneliikkeesee. jos se oli enneuni niin ok, jos taas jonkun muun aiheuttamaa harhaa ni ihan ok sekin. mut se oli vihanen..

3 kommenttia

Torontosta

17.10.2007 11:56

Onko se tama royal family englannista joissa nuket nayttelee. Olen siita nahnyt 60 minutes ohjelmassa monta vuotta takaisin.

pelsepuuppi

17.10.2007 12:24

ei o nukkei, ihan aika äskettäinen sarja. kertoo "perus"perheest, hiuka sillee white trash possee.

stellagrrrl

18.10.2007 00:00

mähän sanoin...

kiinnostaa muuten se kiukkunen kommentti? unijuorut jakoon...