• pelsepuuppi

veckoslutet

friski olo, pitäs pestä pyykkiä ja laitella kamoja kuntoo, ehken jopa imuroida. saa ny kattoo tota imurointii, se niin äänekäst hommaa. okei mul siis missiona saada kamat mahtuu mun sas:in vanhaan lentolaukkuu, menis kätevästi mukan koneesee ja ei tarvis jonotella suotta sit matkatavaroi. ja kun taiten pakkaa saa varmaan mahtuu siihen ihan riittämiin. sitäpaitsi mul kuitenki aina samat vaattet pääl, sukkahousut ja harmaa college, ni mitä sitä sen enempää raijaamaan tavaraa ees taas. ja uus id on jo tullu.

ajattelin jopa lopettaa huonees polttamisen. kaikki kamat haisee niin pahal ja mutenki, ei niin kovin fiksuu. mut se vaan niin helppoo ja kätevää istu koneel ja alkaa tupakoimaa. muute joudun menee all the way alakertaa.. mikä teksi myös sen et tulis vähennettyy aika paljon ku ei noit portait ihan huviksee viiti jumpata kuitenkaa. tääl saa polttaa oikeestaan kaikkial, ja kaikki tuntuu polttavan. mut tänne on kans tulossa savuttomat baarit ens kesänä, jos ymmärsin oikeen. se tuntu hiukan.. suomes se oli must jo tavallaa jyrkkä veto, vaik siel ollu savuttomat tilat eri paikois jo pitkää. tääl se tuntu tosi "rajult" vedolt koska tupakka niin kaikkial sallittu et tuntu hassult et ne baarit vedetää savuttomiks. en tiiä, täällähä sitä ollaa todistamas ihmettä sit ens kesänä.

pitää tänää mennä jotai tuliaisii ostaa vanhemmil. ei mitää sen kummempaa, mut jotai paikallist herkkuu. näil on joulu jotenki sekasin tääl. sinter klaas tule joulukuu alus, asuu espanjas ja näyttää piispalt. se tulee laival ja sit ratsastaa valkosel hevosel ja sil on kaveri piets. jos oon tajunnu oikeen tän sinter klaas jutun, se vissii jotenki deletoi hiukan tota varsinaist joulu siis. ja sinter klaas ilmeisesti uskontokunnast riippumat kaikkien kamu ja juhlapäivä, vaik kai se joulupukkiki on kaikkien kamu, vaik joulu sit taas muute liippaa uskontoo. tavalla mua nyt hämmentää tää sinter klaas ja joulupukki, samaa possee kuitenki. ja näyttää samalt. et onk sinter klaas vaan muuttanu espanjaa ja jeesaa serkkuu sielt käsin? ju nou, samal tavala ku eino grön ja muut suomi-julkut talvisi asuu espanjas ja golffaa. enivei, pointti on et kaupois alkaa olee jo kaikkee sinter klaas henkist konvehtii ja kamaa, et voin paikallist herkku viedä porukoil.

2 kommenttia

sleepygay

20.10.2007 19:05

On täälläkin tullut jo jouluherkut myyntiin lähikauppaan...

pelsepuuppi

20.10.2007 19:08

onko? okei must se hiuka ankeet kuitenki, vast lokakuun loppupuoli.. menee maku jos liikaa aikasin toitotetaa.