Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.
Seuraava

lekuri

anto reseptin. vissii mul iski streptokokki mitä vastaan mun kroppa alko tekee omaa vasta-ainetta mikä saatto aiheuttaa tulehduksen nivelii. se voi kuulemma aiheuttaa pahoja vaurioita jos ei hoida kunnol. eli syön nappii ja nukun. must aika kreisii et oma kroppa teke tällast. sehä on mun temppeli. okei oon saattanu repiä sitä temppeli rikki jonkun verran mut kyl se pystys silti viel on. lulis et voitais oman kropan kaa pelata sillee samas joukkuees. mul ihan fine et sä teet vasta-ainetta mut fiksaa sitä hiuka ettei siit tuu tulehduksii muhu. koska, kulta, se vaikuttaa suhunki.





shokki

mä voin hyväksyy ettei joku tiedä klaus nomia, pitkin hampain ehkä myös sen ettei nina hagen soita kelloja. mutta tavata joku, kuka ei tiedä kuka on marlene dietrich..


tylsää

jumissa edellee kotona. olo ihan suht ok, vaik kauppareissu oli viedä voimat mut lisää lepoa. ja kahvia ku sitä nyt sain ostettua. oon tosi tykästyny tohon pikakahviin.

pyöriny netis, lukenu kaikki blogit mitä luen, päivittäny tietämykseni berliinist, facehunterist, sartorialistist, f&artist, lukenu muodin teoriaa, hoitanu akuuttei opiskeluu liittyvii kysymyksii ja ongelmii, ottanu tirsat, pessy pyykkii ja ostanu lennot suomee ja takas. ja kello on vast kaks.. andreas tulos käymää, silläki oli tylsää. mut s auu bussumis. en tiiä kaupungist mitää muuta ku sen mitä mul on siit kerrottu; ettei siel oo mitää. sounds interesting.. sain kyl kutsun yökylään sinne nyt la mut en menny ku olin kipee.

mä tarviin vasaran, pienii nauloja ja kuvia. ja terveen kropan. sen tatskatun seilori-pojan, oman kämpän ja vanhan sitikan. mustan labbiksen, sphynxin ja 2 siamilaista.


lokakuu

edelleen hiukan kunto nihkee, skippaan koulun viel tänää koska haluan parantuu kunnolla. ankee aamu, mulla ei oo kahvii ja nyt tekis mieli kovasti. okei, mul on sellanen jämä pikakahvii et sil ehkä vois saada aikaan yhden jossain määrin kahvin tapasen tuotoksen aikaan. kai se on pakko yrittää. en o juoniu kahvii eilen ollenkaa ja la vaan yhden kupin, latkinu vihreetä tetä senkin eestä.

oon niin happy, huomenna oon terve ja pääsen ulos täst asunnost. mul sekoo pää tääl muute.


Seuraava