• pelsepuuppi

matemaatikot

en oikee tiiä mitä ne touhuu kaikk illat. ne hengaa sen yhden huonees mikä on mun alapuolel. iso posse. ei se mul tietty kuulu mut kun se kaikki kuuluu suoraan mulle, pattereita pitkin vissii, hirvee möly (ja huonoo läppää..) ja sen yhden nauru repii nahan irti.. mut koska oon sävyisä jamppa en jaksa alkaa mitää rettelöimää, antaa ihmistem iloita elämästä.

alkanu reppana jo murhetuu et mitä vaattei otan mukaa.. ku tavallaan haluisin selvii tosi pienel määräl, ihan vaan käsimatkatavaroil. ja totuuden nimessä mullahan on laatikkokaupalla vaatetta ja tavaraa suomes, eli mä pärjän kyl. enivei.. toivottavasti ei matikat tänä yönä metelöi. eilen ne jäi käytävää mun ove etee juttelee ja nauraa. se yks tyttö ihan mukava, se kundi hiukan outo. eikä vältsyy hyväl taval. en halu dissaa ketää mut siin on joku paha kurki läsnä.

2 kommenttia

Rokkihomo

19.10.2007 15:44

Muoti-ihmiset,
"en oikee tiiä mitä ne touhuu kaikk illat".

Tai no, tiedänpä. Muotia. Kunhan kiusasin.

Itse en tee mitään iltaisin. Katson tulta. Odotan unta.

(Ehkä nähdään kohta, vai?)

pelsepuuppi

19.10.2007 16:09

ei matikka voi olla NIIN äänekästä (saati hauskaa.. okei, vaan muoti-mielipide..) ja kun joka ilta ne samat kekkerit.. oikeesti ei muuten pöyhäsis yhtää mut kaikki se melu kuuluu tosi selvästi mun huoneesee.

mei yhteist illan vietos se et mäkin odotan unta. joskus ihan aamuun saakka.

jep, pian voidaan törmätä.