Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.

sunday-morning

no, i'm not crying. ulkon mieltsin nätti ilma ja mun pitäs jaksaa kouluhommii.. ja kaupat tänää auki. liikaa nyt kerral kaikkee. jos jaksas hetken lukee, kipasis kaupungis ja illal viel sit lukis.. ja ehkä jossan kävis hiuka kattoo jotai jos olis ostettavaa kliffaa pientä kivaa. mustat lakanat. kukkii.

jotai pientä.
*******
okei, ei kukkii eikä lakanoi, mut jätesäkkei, kumihanskat, tussei, puuvärei, sytkäri ja mansikoit siirapissa. ne ei voi olla oikeesti hyvii mut pakko maistaa.


platform21

ja näyttely siellä odottaa. ja pari kaverii olis treffattavissa. kliffaa. ja illal takas utrechtii ja kaverin tupareihin. se on metkaa, tenavat, miten vanhallakin se sosiaalinen elämä aina rakentuu tavalla tai toisella.

pitäs rasvaa naama, ajaa parta ja funssaa mitä laittaa päälle. ei paha, kello vast vähä yli yhdentoist. huome sit tiukemapaa opiskeluu, tänää vaan hetken luen junas ja otan rennosti. onhan nyt lauantai. ja vast ens to pitää näyttää mitä on saanu viikon aikana aikaa ja tehtyy. kaik mallillaan koulun suhteen.


waudewille

perjntai.viikko taas takana. hermo menee koulus jo muutamaan tyyppiin. kertonee et on alkanu tutustuu ihmisii. ja ne samat tyypit stressaa kaikista rasittavinta kurssiakin.

väsyttää ja pää tyhjä. hiukan v**kin. huomen taas damiin kattoo juttui ja asioi. pitäs treffaa yks suomi-kaveri. mä kaipaan suomen puhumista ihan sikana. alkanu aika ajoin rasittaa jatkuva vieraskielisyys. hollanti alkanu hiukan aukemaa, tajuan jo hetken mitä ihmiset puhuu. lauseita en ite pysty muodostaa. ehkä keväällä sit.

3 vkon pääst kotiin käymää. aika liekeis siit. näkee kaverit ja ystävät ja randomit tutut. ja samal odotan joulukuista ranskan-matkaa. bibi on ihana ja vaik englanti välil hiukan käsittämätöntä sil on hyvänlaatuinen ajatusmaailma ja jaksaa opastaa eksyneitä opiskelijoita.

en o tavannu ketään poikaa. se valokuvaaja damis jäi juilimaan hiuka mut omaa kämmii etten tehny mitää. toisaalta mua ei ees nappaa pelkkä sutiminen vieraissa lakanoissa. been there, done that. mä oikeesti haluisin tavata jonku kivan kenen kans vois ihan viihtyy pidempäänki ja kuka jaksais mun monimutkasii joskin ihanii neuroosejani.

vaikka eipä silti, se ettei mun missio o jakaa itseäni koko läntisel euroopal ei tarkota myöskään sitä etteikö must ole ihan kiva silloin tällöin myös tavata satunnaisempia miehiä ja poikia. sekin aika ajoin ollu ihmisillä sekasin. mä en kuitenkaa o sen sorttinen et hakisin panoseuraa tai mitää muutakaa seuraa netistä tai mistää.

päätin tänää lakkaa etsimästä. tulee vastaan ku tulee. nii se viimekski meni.



täh?

ai jauhee, tein mun kierroksen ranne-blogeis ja mitä häh? aboa huolestunu ettei o kirjottanu mitää järkevää, pelkkää "tyhjänpäiväistä höpinää ja ruuduntäytettä". tämähän laitto pelsen funssaamaan omaa blogiaan ja taas kerran huomaamaan sen ettei joukossa o varmaan yhtään bloggausta mikä ei olis ruuduntäytettä. rokkihomol kriisii ja audinkopoika ei olis tienny marlenea. hirveesti infoo mitä mun kestää jotenki sisäistää. ja ens yön makaan silmät selällää ja mietin rh:n kriisei. tai askartelen audinkopojal auton tyhjäst maitotölkist ku hänel ei autoo oo nyt. mä en tiiä..

mun ei kandeis näin herkäs tilas lukee muitten blogei ku ne aiheuttaa näit tunnekuohui.

yhtäkaikki. kaikil kliffaa loppuiltaa. ja rokkihomo, kyl ne kriisit helppaa. itse kukin potkii samojen kysymysten kans aika ajoin. ku on ruma tyhmä lihava & huono sängys ja samaa aikaan tajuaa ettei osaa oikeesti tehdä mitää täs elämäs se ei o kivaa.
*******
ja unohdin laitta aboal terveisen ku hänestki puhuin et tärkeintä ei ole laatu vaan määrä. ja audinkopoika, jesh tehdään kruisit ku auto valmis. jos mul olis siihe mennes kliffa (ihan oma musta pentu..) ja se vihree sitikka. sit vois ottaa kiihdytyskisaaki.


uupumus

päivä oli raskas kuten osasin odottaakin. meni hiukan horroksessa ja koko ajan ajattelin vaan et ku pääsen kotii otan torkut mut eihän se niin mee. väsyttää joo mutta ei nukuta.

mun läppärin dvd-asema taas v**lee mulle. ei suostu toimimaa. mua rasittaa niin paljon tää kone. haaveilen et olis varaa ostaa uus. mut ei oo. ja täst merkist pysyn kaukana vastasuudes. oi se melkeen toimi. ei iha. fuck.


uneton

nukkunu jo jonkun aikaa suht hyvin, saanu unta ku menny sänkyy ja nukkunu ihan sillee jopa puol kasiin kasiin saakka muutaman kerran. mul ei jostain syyst mitään nappei mukana. en käyny lääkäris ennen lähtöö. yleensä stina auttaa mua ees hetken verran täs vaihees mut nyt ei toimi sekää.

hiljasuus on kaikkein tappavin kokemus ku ei saa unta. ja pimeys.

enite mua ärsyttää unettomuudes se et koko maailma kaatuu sillon niskaa. joka ikinen elämän aikana tapahtunu pikkujuttu löytyy jostai, kaikki ihmiset ketä on tuntenu tulee mielee. kouluasiat ja tulevaisuus koulun jälkee, kaikkee muuta ku akuuttei kysymyksii täs vaihees. mä tajuan ja hyväksyn kaikki stressit koulusta ja työstä mut oikeesti, miks kaikki entiset pitää löytyy? ja kaikki ne mokat mitä tullu tehtyy ja sopimattomat riidat, miksei koskaa mieles pyöri acce-reissu tai se tuleva poikaystävä? se täydellinen?

unettomuut on niin vaikee käsittää. mua eniten nyppii neuvot ja viisaudet. viime kerral ku oli paha kausi menos tein kaikki rituaalit mitä neuvotaa tekee, koitin homeopaattisii lääkkei ja whatever. ainut mikä autto oli länsimainen lääketiede.

ja unettomuuden käsittäminen on vaikeinta nille ketkä ei kärsi siitä.

joku viheltelee roxettee mun ikkunan alla. it must have been love. sitä just. mä haluun nukkuu.. onneks koulu alkaa vast kympilt.


wow

there's a party in my mouth and everyone's invited. albert heijnin "ambachtelijke yoghurt - zwarte kers". mä en tuu ikinä muuta ku lihomaan tääl.. ja kuka mua paksuna huolii ku hoikempanaki teki tiukkaa?

toisaalta onhan mulla aina kirsikka-jogurtti. jättää elstar omenatki jälkeensä ja ne ällöt kakkuset.

sain tänää vaik mitä aikaa ja hoidettuu. eikä ees oo ihan kohtuuttoman heikko olo. eli huome voisin olla ihan täydes iskus.


reissu

napit toimii ja olo kliffa(hko).

tääl on joku kattoremontti meneillää. pauke alkaa aikasee aamul ja jatku hamaan .. okei loppuu josku 12 mais jo et ei kovin pitkää päivää tehdä.

mul tiukka aikataulu lokakuulle. okei joo kouluhommii kans mut amsterdamis joku design-month juttu ja lista pitenee koko ajan kiinnostavist paikoist ja tapahtumist ja näyttelyist. ja arnheimis on yks häppening mihi mun pitäs mennä fanittaa ja leikkii fashion-groupiee. eka pitäs saada sovittuu miitinki kyl.. eli tänää reissun jälkee tiukka ote elämään ja kaikki loput email-päivitykset kuntoo. ja sovittava tapaaminen ens viikolle maastrichtii. hirveest tällast reissaamist nyt edes. mut okei hollanti on niin pieni et sen ajan mitä istun tku-hki välii suomes oon jo menny maan päästä päähän 4 kertaa. en ehkä ihan mut ju nou, pienet on läänit.

mut must on kivaa et on kaikkee juttu koko ajan. tietty. ja antwerpeniin haluisin hirveesti kans uudellee. mut sit tarvis rahaa.. ees yhden rafin takin et vois ostaa..