• pelsepuuppi

huomenta

unimaailma taas ollu niin outoa. viime yönä pidin luentoa tasa-arvosta 1900-luvun alussa. siis unessa elettiin 1900-luvun alkua. mä olin hiukan häijyn näkönen mutta fiksu proffa, oli pulisongit ja frakit. jossain välissä mun luento muuttu orgioiks. se kuulu ihan luennon plääneihin. alkaa tulee uniin aika vahvasti nuo kirjat mitä luen. ei ne nyt orgioita ole mut historiaa ja kovasti olen pakannu keskittyy 1800-luvun loppuun ja siitä eteenpäin. selkä jumis, alla universumin historian paskin sänky ikinä. pitäs alkaa venyttelee joka aamu niin että tuntuu.

ihanaa, andreas tulee tänää jeesaa mua mun powerpointtini kans. en o koskaa tehny mitää sil. tai sen kerran et testasin mite se toimii ja sehä nyt on helppo ohjelma äyttää, mut jos ja kun haluisin hiukan kauniimpia sivuja ku ne perus-rumat mitä yleensä näkee se visii vaatii hiuka enemmän keskittymist. täytyy pyytää et andreas tuo ruokaa ja tupakkaa samal, ei tarvi poistuu asunnost suotta..

kävin läpi listaa asiosit mitä pitää olla valmiina tai "valmiina" ens torstaina. lista suht pitkähkö mut ei mahdoton. ja ottaa huomioon et oon oikeesti tehny aika paljon hommia. en oikeestaan te paljoo muuta ku hommia tääl koko ajan. tavallaa surullist mut toisaalta opiskelemaan tänne tultiin et sitä se sit kai on?

se kommentti oli vaan sitä (se oli tosi pitkä) tilitystä ettei mun blogia voi lukee ku on niin läpinäkyvää et koitan antaa itestäni fiksumman kuvan mitä olen, etten oikeesti o niin älykäs mitä koitan antaa ymmärtää mun jutuil. okei.. tai ei mitää. se oli huvittava uni jotenki. facebookin vihapostist en muista mitää, mut sitä oli kans.