• pelsepuuppi

muutto

eilen puhelu kerto et pitäs hakee loput kamat hesasta pois, ex muuttaa toiseen kaupunkii. hassua, kaik ollu ohi jo pitkää ja oon päässy kaiken yli aika hyvin jo ja .. tai ei, ei ees lopulta vihlassu, tajusin et oon helpottunu tavallaa, mul ihan erilainen vapaus olla hesas ku oon siel, ei tarvi jännittää tuleek hullukuriset perheet vastaan kulman takaa. asioita ei edelleenkään mulle suoraan sanota, mikä tavallaan hassua. toisaalt kai siin mua koitetaa jotenki suojella, kait. enivei.

ja kaiken paskan jälkee mitä tuli kaadettua niskaan ihan vilpittömästi toivon et ex on onnellinen ja .. well, siinäpä se. toivottavasti on onnellinen.

mulla polttele maa jalkojen alla. hirvee tarve saada kaikki heti nyt, viel 10 pvä suomes ja sit palaan hollantii. pakko saada tehtyy muutama koulujuttu tääl nyt ennen 7.11. ja kirjottaa ja bla bla ja PAKKO ehtii hengaa ystävien kaa, sitä ei voi koskaa harrastaa liikaa. se pitää ihmisne hengis ja kondikses.

facebookis vanha kaveri otti yhteyttä ja oi miten kivaa, mukava friidu ja tajusin et mähän tunnen ihan sikana ihmisii.. ja tajusin kans et viime kevät oli aivan usvaa mis mä oon ennen turkuun muuttoa eläny. ja miten kliffaa oli et mul oli juntunen kaverina. eläimet niin hyvii kaverei.