• Mahakas

Vaateongelmia

Kun vielä muutama vuosi sitten painoa oli 4xl vaatekoon verran sitä kuvitteli että jos saa kunnol tiputettua painoa niin johan vaatteita löytyy. Utopistinen ajattelu malli ellen jopa sanoisi. Vaatekokoja s-xs on aivan yhtä onnettoman hankalaa löytää näköjään. Vaatekaupat täytyy oikeasti joka kerta käydä kaikki läpi jotta jotain mieleistä ja sopivaa löytyisi. Nyt niitä isoja kokoja löytyisi puolestaan paremmin :(

2 kommenttia

Nermal

6.2.2013 08:21

Olen itse aina tuskaillut vaatekokojen löytymisen kanssa. Minulla on jotenkin niin omituisen mallinen kroppa, ettei sopivan kokoisia vaatteita tunnu löytyvän millään, olin sitten hoikka tai lihava.

Silloin kun olin hoikempi, M-kokoiset vaatteet olivat yleensä nihkeitä leveän ja harteikkaan ruhoni vuoksi, mutta L-kokoisissa oli jo liian pitkät hihat tai puntit. Nyt kun olen lihonut, sopivia vaatteita ei tahdo löytyä senkään vertaa, koska kaikki massa tuntuu keskittyvän vyötäröön. Joku XXL-paita on minulle muuten aivan liian väljä, mutta vyötärön ympäri sekään ei tahdo mennä.

Mahakas

7.2.2013 07:41

Osittain tuon selittää se että itsellä päällä nyt L koon kauluspaita joka on totally timmi. Siis en kerennyt L kokoisena tuota sovittamaan ja kaappiin jäi sitten lojumaan pienuuden takia. Kyseinen l on oikeasti xs :) Riippuu hyvin paljon siitä missä maassa vaatteet on tehty, onko vaatteet suomalaisittain l:t vai s kokoa?