• Mahakas

Aaargh

Vanhemmat tajunneet näköjään että olen oikeasti menossa virallistamaan parisuhteeni. Päätelmään pääsin kun sain joululahjamme. No mitä voisi "nuori" miespari tarvita yhteiselle elämän tielleen? Jeps ei ihan ekana tullut mieleen että moisen joululahjan saisin. Tosin en odottanut kyllä edes joulukorttia.
Postiluukusta oli tipahtanut molemmille omat Motoristiraamatut. Täytyy sanoa että vähän leuka taas loksahti. Ei ehkä ensimmäinen joululahja mitä luulisin kenellekkään kenenkään kehtaavan antaa :D No nallekin oli saanut omansa joten kai tää jokin myönnytys on :D

Kun erosin ekan kerran vanhempien huolen aihe ei suinkaan ollut että jaksanko henkisesti vaan että kuinkas pappisperheelle sopii imagoon tällainen eroilu. Homoudestani eivät ole suostuneet puhumaan kertaakaan... mitä nyt maininneet kuinka kaikki on vaikuttanut isän statukseen.
Jaahs taidan siivoilla loppuun ja pakata vähän työkaluja huomista alkavaa nallen haku matkaa varten. Nalle varmaan riemastuu tästä huikeassta joulahjasta. (En viitsi edes sanoa mikä oli joulukortin aiheena.)

2 kommenttia

martin

22.12.2009 12:10

Minusta Raamattu on sinänsä todella hieno lahja! Tosin - jos se on annettu muulla kuin aidolla hyvällä tarkoituksella ja mielellä - Sinä tietänet paremmin - niin ei välttämättä miellyttävä lahja.
Hyvää jatkuvaa adventinaikaa!

Mahakas

23.12.2009 07:04

No kyseessä olevat henkilöt tuntien motiivina ollut enemmän syyllistäminen kuin mikään muu. Itse opiskellut teologiaa nuoruudessani joten alan kirjallisuutta hivenen vielä kaapin kätköistä löytyy. Joten mitään hurjaa tarvetta lisä raamatuille ei tosiaan ollut.