Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2008.
Seuraava

Huh mikä olo

Selkä kipeämpi kuin koskaan. No ompahan nallella tekemistä sitä hieroessa. Pitkään aikaan ole vihlonut tuota oikeaa kättä niin lujaa kuin nyt. Voi osittain johtua siitä että olen taas voimistuttanut sitä.
Hitsi kun tämä aika kuluisi nopeammin. Tosin ei enää viikkoakaan ja saan olla nallen kanssa kahdestaan pitemmän aikaa. Kauko suhteen huonoja puolia on turhan monta. Toisaalta pitäisi nallen löytää työpaikka sellaiselta paikkakunnalta että oman alani töitä itse sieltä löytäisin. Mutta kyllä tämä vain hetken näkeminen syö mieltä.


Suosittelen

Kesä kuumalla laittamaan melkein läpinäkyvät valkeat pellavahousut ja etuhalkiolliset kalsarit ;) Kesken ostoksilla käynnin tajusin ettäetuosassa jotenkin vetää. Noo olipahan mummoilla katseltavaa ;)


Nopea..

Tosi upea aurinkoinen päivä. Kuin luotu uimiseen. No eikun pientä evästä mukaan ja rannalle. En yleensäkkään viivy tuntitolkulla tuolla mutta uimassa on mukava käydä. Kyllä ne ajat ovat muuttuneet siitä kun olin nuori ;) Upea päivä, lämmin kuin mikä ja vesi jää kylmää :D. Eipä tuolla pitkään viitsinyt olla vaikka avantouintikin on mukavaa.
No vaatteet äkkiä päälle ja kehua retostin nallelle kuinka en yhtään käräyttänyt nahkaani. No ei mitään menin saunaan ja kas tais se nahka ehkä sittenkin palaa sen verran tuskaa oli saunominen :D


Kääk

Jaa edessä viikonlopun kestävä kotona löhöily. Vanhemmat joita en suurin surminkaan halua nähdä, ovat rantautumassa kaupungille. No kai sitä tulee kaupassa käytyä. Mutta mikäli on mahdollista parempi ettemme näe. Jos olisin tiennyt ajoissa että tulevat olisin kiltisti suunnitellut suomen matkailuni toisella tavalla .. ehkä.. Toisaalta juhannuksena kosimisessa on sitä jotain. Vielä kun saisi "kesähäät" ;) Tosin ei tänä kesänä nalleseni, en minä niin hoppu ole :)


2 viikkoa

Kahden viikon kuluttua lähdemme sitten yhdessä vähän matkustelemaan. Minun toiveesta ei ulkomaille, en tahdo tuhlata aikaa lentoihin ;) Senkin ajan kun kun voi käyttää vallan muuhun. Käymme ihailemassa kesäistä Suomea. Äsh tämä on kuin odottaisi joulua :)


Seuraava