Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.

Kiva kiva..

Koti viikonloppu alkoi, ekaa kertaa pitkästä aikaa kotona melkein koko viikonloppu. Tarkoittaa siis sitä ettei sukkuloida iltoja ulkona. Tekee ihan hyvää vain nukkua huomenna pitkään, käydä saunas ja sit vain olla.
No kuun lopuksi lupasin viedä nallen ostos ja hurvittelu matkalle stadiin. Myönnettävä että itsellekin tekee hyvää päästä käymään katselemassa stadia pitkästä aikaa.. Normaalisti ollut siellä paljon useammin kuin nyt.
Vielä kun tietäisi mihin sitä suunnistaisi. Yhden illan aikana ei ihan kaikkia homorafloja jaksa juosta läpi =D


13.päivä

Jos jokin asia voi mennä pieleen sehän menee.. Töissä täydellistä sähellystä kokopäivä, flunssan takia puolikuollut ja meinaan nukahtaa uskomattomiin paikkoihin, myöhästyin bussista ja odotin seuraavaa 40 minuuttia.. jeps olin tampereen laitamilla josta lähtee vain yksi dösä vuoro 40 minsan välein.

Olen kyllä ansainnut tulevan stadin matkan korkojen kera :))


Hyvää Joulua :)

Jaahs kirjeen lähettämisen myötä entinen puhnumeroni katosi käytöstä ;) jne. Eli koska oikeasti tiedän kuinka vanhemmat suhtautuvat homoihin en oikeasti ota yhteyttä kuin vasta joulukortin muodossa.. Siihen tosin tulee myös kihlatun nimi Hyvää Joulua toivottamaan :D


Flunssassa taas..

Ei voi olla totta taas flunssassa. Töissä riehunut varmaan kohta kolme flunssa aaltoa.. ja tietysti käyn ne kaikki läpi.
No tän päivän ekoteko on se että sain vihdoinkin matkaan vuoden perheen musta lammas hakemuksen eli ..hei rakkahat vanhemmat olen homo ja ylpeä siitä kirjeen.. Hmm pitäisiköhän ostaa peruukki ja ryömiä töihin kukonlaulun aikaan.. ellei tää lämpö nouse kuumeeksi asti ..


Jaahs tutkimustyö on rankkaa..

Jeps oli pakko katsoa mikä on miksein huippu päivä. Ja laajan tutkimuksen jälkeen eilen oli eittämättä eniten porukkaa tuolla. Omistajan vaihdos näkyy kävijä määrissä. Tosin havaintona perjantai oli yllättävän hiljainen.

Aaahs taas työviikko edessä. Pitäisi vielä asentaa tähän koneeseen tuo uusi printteri ja kirjoittaa tuo olen homo kirje vanhuksille.. Siis osittain olen jo tehnyt mutta totesin koneella kirjoittamisen helpommaksi.. :)


Käääk!!

Lähdin töistä normaalia aiemmin että kerkeäisin tehdä vieraille jotain purtavaa. Kiireellä pientä purtavaa jne.. ja kas hetki sitten soittivat etteivät pääsekkään tulemaan :D
No huolellisesti tehtyhän on parasta tosin en tiedä säilyvätkö kaikki huomiseen vai onko pakko tehdä jotain uudestaan :)


Stadiin..

Hmm pakko päästä käymään stadissa.. :) Normaalisti käyn useammankin kerran stadissa mutta nyt tän suhteen myötä on tullut pyörittyä vain täällä..
29 päivä ajattelimme suunnistaa pääkaupungin rientoihin, vielä kun keksisi mitä tekisi.. (siis sen lisäksi että saan käydä pitkästä aikaa "kotona" ;) )


jälleen työasiaa..

Pohdin tänään syitä miksi pidän työstäni.. Ok ensisijainen on ..siitä saa rahaa, mitä sitä kieltämään Toinen ehkä tärkeämpi on se että siinä saa palautteen onnistumisesta suoraan ja heti :)
Täytyy tosin myöntää että mielessä on siintänyt ammatin vaihto, se vain kurja vaatisi menemistä taas opiskelemaan :( enkä ole mikään äärimmäisen aktiivinen opiskelija.. :)



Hups..

Sorry parahin blogi parka melkein unohdin sinut.. taas.. Olin juuri käymässä nukkumaan kun muistin sinut. :)
Jaahs upea työpäivä, ehjänä kotiin kerrankin ;) . Tuon oman karhun kanssa meinaa välillä mennä hermot, ehdottaa nyt keskellä viikkoa että mennään viihteelle. No sitä se tuo opiskelija elämä on sille tehnyt. Paluu nuoruuteen ..nääs.
Toinen minkä melkein unohdin tänään tulee kauhua kryptan täydeltä, pakko jaksaa katsoa se.. Nukumpahan töihin mennessä bussissa (työmatka noin tunti, eli ei stadin työmatkoihin verrattuna juuri mitään)
Mennyt päivä uutta ihq kivaa kamera kännykkää räpeltäessä. Saan siis kohta uusia kuvia sivuilleni:) ja sorry C, ehkä huomenna illasta jaksan valvoa pitempään.