Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2006.
Seuraava

Muutto tohinaa..

Jaahs muuttoon enää pari päivää eikä uni tule silmään.. Huomasin (ok kaverit huomasivat) että olin taas laihtunut huolestuttavan nopeasti.. Jaa no olin unohtanut taas syödä..
No sattuuhan sitä. Periaatteessa kaikki on pakattu ja kuitenkin kaikki on aivan kesken.. ja enää pari päivää ja olen Tampereella.. Tiedä sitten miten kauan sitä Tampereella vuorostaan asuu mutta täytyy sanoa että muuttamisesta on kyllä hyötyä. Tarkoitan tällä turhasta krääsästä irti pääsemisellä, no osalle löytyi uusi omistaja hetkessä. Hankiuduin eroon useasta ruokailu sarjasta. Yksiössä tee mitään usealla, puhumattakaan kun ei ole edes osaa tullut käytettyä.

En saa nukuttua. Pitää viedä vanhan työpaikan avaimet pois huomenna. Askel eteenpäin.. Toinen askel tuleekin olemaan rankempi.

Vanhempani ovat ääri konservatiivisia ja homous on yöks. No odotettavissa sillä rintamalla pientä sotaa. Kaipa sitä on aika vihdoinkin valistaa heitäkin homoudestani. Ja samalla mainita noin ohi mennen myös kihlautumisesta.. Jaa perintöön on sentään lakisääteinen osuus, muuten voi olla sukulais suhteet täst edes vähissä.


Teltan osat

Jaahs päätin saada vähän muutakin tekemistä kuin muutto ja käyttää yhden päivän vain kesästä nauttimiseen. No teltta mukaan ja matkalle... Matkailu avartaa ja patikoiminen Suomen luonnossa, varatkaa mukaan hyvää seuraa ja ruokaa.. :) No itse huomasin että jotain muutakin kannattaa tehdä. Lainasin taannoin telttaani, teltta oli tuuletettu ja kaikin puolin muutenkin ok kun aloin pystyttämään sitä... vain eräs asia puuttui tukikepit (ne kivat metallin ja lasikuidun risteytykset)..
Ensin noitumista ja sitten hysteeristä naurua... No päädyin lopulta autoon yöksi.. Auto matkailu kunniaan ja pienet autot varsinkin :D Oli aamulla vähän paikat jäykkinä, jalat olisivat mahtuneet suoriksi vain jos olisin laittanut ikkunan auki :) Muuten vallan mukava matka ... Ja ompahan muisteltavaa myöhemmin.


3 kaappia ja jätesäkki..

Huh tein sen, melkein kaikki on pakattu. Nyt pitäsi saada kaikki ylimääräinen kalustus ja roina mäkeen..

Haastavin pakattava olikin eteisen kaapisto, 2 kaappia täynnä vaatteita ja yksi "siivous". Siivouskaappi on kyllä ollut pitkään mihinkähän tämänkin tuiki tarpeellisen mutterin laittaisin.. No siivous kaappiin tietysti.. Jaa Lattialitku-purkissa on vielä pohjat jäljellä eihän sitä roskiin voinut laittaa vaan siivouskomeroon :D

Loppu vaiheessa pakkaamista alkoi jo voimat melkein ehtymään. Löysin vaatevarastosta toinen toistaan kummallisempia vaatteita. Varmaan useamman vuoden takaa kaikki tyyli suunnat. :)


Käääk..

Jaahas mahdolliset tulevat uudet vuokralaiset soittivat eilen ja kysyivät voisivatko tulla katsomaan kämppää..
Arvatkaa oliko kämppä kuin myrskyn jäljiltä ? :) Vähän meni kiireellä pakkaaminen eteenpäin jotta sain osan kaapeista näyttö kuntoon. Samoin siivosin huoneet..
Illan mahtava ukkonen kruunasi kaiken. Tosin olin niin väsynyt että jaksoin seurata sitä vain hetken :)

Tänään sitten siivosin ja pakkasin loppuja.. Näyttää siltä että vaatekaappien sisältöjä on syytä karsia kunnolla. Kaiken maailman vaatteita sitä on tullutkin ostettua.

Hillitön paniikki tuntuu olevan vasta alkamassa muuton suhteen, saanko edes osan siitä mitä haluaisin mahtumaan muuttokuormaan. Ja saanko kämpän puhtaaksi 22 päivä jottei tarvitse palata Joensuuhun..
Tunnen jo nyt että kotini on enemmän Tampereella kuin täällä.


Todella upeeta..

Vähänkö meni päivä harakoille.. Ok pyykkäsin pyykkiä. Koska osa ei pesukoneeni ohjelmia kestä on ne pestävä käsin. No olen mitä laiskin pesemään käsin joten olipahan pyykättävää .. :) "Minkä taakseen jättää sen edestään löytää"
Ihmettelin myös miksei minusta ole missään yhtään kuvaa jossa olisin parvekkeellani .. No tulipahan todistettua että omalla parvekkeellaan voi tehdä lähes mitä tahansa.
Kaiken kaikkiaan muuton ja pakkauksen kannalta päivä oli fiasko. Pidän lämpimästä kyllä ja silloin onkin mukava vain olla ja löhöillä. Joten se siitä ahkerasta pakkaamisesta.. No myöhemmin tänään sitten. Kaiken huipuksi päätin käydä juuri sen vihoviimeisen kaapin kimppuun johon olisi kannattanut koskea vasta lopuksi.. Aivan oikein se kaappi jonne päätyy kaikki hmm heitänkö pois vai enkö roina.. :(
Mutta nyt chattailemaan, nukuin jo tovin lämpimässä tänään joten virtaa riittää :D


Nauraa vai itkeä

Jaahs no nyt se alkoi. Kaipaamani kesäloma, suomalaiset raatavat niskalimassa aamusta iltaan ja saavat hurjan 5 viikkoa hyvässä lykyssä lomaa vuodessa.. ;)
Ja tottakai loma-aika on yhtä onnea ja riemua, pelkää vapaa-ajasta nauttimista. Kaipa se osittain on. Itsellä menee aika lähinnä pähkäillessä muuttoa, entäpä jos jokin menee vielä vikaan. Autosta puhkeaa rengas ja en saakkaan tavaroita Tampereelle.
Se muutossa kyllä on hyvääkin, muutan kaksiosta yksiöön jossa on jo oman rakkaan tavarat. Sinne ei tosiaan kaikkea mahdu mitä mulla on joten armottomalla kädellä karsimaan turhia. Ja sitähän riittää, löysin kouluaikaisia kirjelappujakin jemmasta.. ?? Mikähän järki noitakin on ollut talletella..
Yksi huone on jo aivan tyhjä eli alan kasaamaan pakatut tavaralaatikot sinne .. Tavoitteenani on pieni peräkärryllinen tavaraa.. :)
Saa nähdä kuinka käy..


Jipii hurjat juhlat

Taas yksi vuosi eletty.. Jaa no eipä voi ainakaan sanoa etteikö kaikkea olisi sattunut.. :)
Nyt sitten juhlimassa yksin, punkun ja peston kera. Sen siitä saa kun kaikki kaverit asuvat muualla.. No annan itselleni lahjaksi viikonlopun vapaata pakkaamisesta.. tai no ok ainakin lauantain.. Ja painun rannalle jos vain sää sallii..
Juhlan kunniaksi koko valkoisissa ..



Hups..

Kauhistus huomasin lyöneeni laimin pientä blogi parkaani.
No nyt se on kaiken kaikkiaan tehty enää muutama päivä töissä ja sitten kuukauden loma.. Ja nokka kohti Tamperetta. heinäkuun puolella saan jo kamani Tampereelle.. ja jos kaikki käy hyvin ei tarvitse tulla siivoamaankaan asuntoa takaisin.. Olisihan se mukavaa viettää raksun kanssa edes yli viikko yhdessä, ennen töiden alkua.
Työ viikko töissä lähti viimeistä kertaa vallan oudossa fiiliksessä alkuun, toisaalta on helpottunut ja samalla haikea olo. :)


Seuraava