Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.
Seuraava

Tällit ;)

Jaahs olihan se mentävä katsomaan kun aikamme legenda S.Tälli olisi Miksussa.. Näin siis luulin.. Töistä kauppaan .. äkkiä suihkuun ja melkein heti liikekannalle panolle. No taas opin sen että kannattaa aina tarkistaa asiat. Sirkka olikin loukannut polvensa ja netissä olisi asiasta ollut tietoa .. Selvisi sitten raflassa..
Kaikesta huolimatta oli ihan mukava ilta.. Harmi ettei nykyiseen työhöni kuulu vapaat keskellä viikkoa. Joten aikaisin kotiin ja kohta nukkumaan..


Kilpavarustelua..

On se kumma miten jouluna aina ihmiset valtaa kilpavarustelun henki ;).. ostin nallelle muutaman lahjan ja kas kun kurkisti kasaan totesi että hänenkin on pakko ostaa lisää. Itsellä syynä moneen oli etten voinut niitä yhteen pakettiin laittaa. Itselle tärkeintä joulussa on vain se että saa olla ihmisten kanssa ilman mitään arjen kiirettä.


Kuvaten

Otin nallesta vähän kuvia jotta saa vaihdettua niitä. Otti sitten samalla pari minusta vasta palvelukseksi ;)
Nyt on jouluverhot ikkunoissa ja liina pöydällä. Saatiin siivottua toivottoman täynnä olevaa vaatehuonettakin. Varastoon lähtee pari säkillistä tavaraa ja silti tuo vaatehuone on aikasen täynnä. Kaikkea sieltä löytyikin :D


Katse ulos ja verhot takaisin kiinni..

En voi sanoa että talvella Tampereen keskustassa olisi muutenkaan hurjan jouluista. Mutta nyt on kyllä joulu fiilis aikasen maissa. Missäs ihmeessä se lumi viipyy. Muistelen tilanneeni sitä jo joulukuun alkuun :)
Kumma miten ihmiset unohtavat nopeasti. Ei nimittäin ole ainakaan minulle eka kerta että joulukuussa sataa vettä ja on suht koht lämmintä. Aavistelen joidenkin ostavan jo itselleen lahjaksi soutuvenettä että kun tämä vedenpaisumus nyt alkaa, niin..
Höh pitäisi aloittaa jouluvalmistelut ja heräsin vasta. Valvoin järkyttävän pitkään ja menin vasta aamulla nukkumaan.


..ja potkuja sinne tänne...

Jaa tunnelma uimahallissa oli kyllä upea. Mutta toisaalta pidän kyllä uimisesta niin että en saa potkuja päähän tai muuhunkaan kehonosaan. Oli aavistuksen täynnä uimahalli. Tunnelma tosin oli varsin jouluinen. :) Pitänee käydä noissa isoimmissakin uimahalleissa kunhan on niiden vuoro.
Halli oli aivan pimeänä ja vain kynttilöiden valo valaisi hallia.. Ja niitä kynttilöitä muuten oli .. En päässyt telkkariin pahus ;)


Kynttilöitä..

Olen kyllä ollut kylpyammeessa kynttilöiden valaistessa huoneen ja uimassa kesämökillä kynttilöiden loisteessa. Mutta kynttilä uinti uimahallissa on jäänyt väliin, pitää kokeilla se tänään Pyynikin uimahallilla :)


Linnanjuhlat..

Sen siitä saa kun jokin asia mättää niin kaikki mättää. Tiistaina oli dösät myöhässä joka johti siihen että olin asioilla hurjasti myöhässä ja alko meni kiinni ihan nenän edessä kun moiseen kerkesin. Siis siihen jäi sitten kuohuviinin hörppiminen linnan juhlien aikana.. :)
Itse asiassa katsoin vain vieraiden sisään tulon ja siitäkin vain alkuosan. Kieltämättä aika mitään sanomattomia pukuja. Komeita miehiä siellä kyllä vilahteli ;)


Kiire jalostaa..

.. tai saa aikaan vatsahaavan.
No onneksi voi aina välillä kaivaa esiin jonkun vanhan kirjan ja paneutua henkeviin ajatuksiin.. Meninköhän liiankin henkeviin kun aloin lukemaan Martti Merenmaan: Ihmisen osaa ;) Suosittelen .. ok melankolista ehken .. aavistuksen mutta välillä jopa mukavaa lukea noita vanhempia kirjailijoita.
Jaahs pitäisi kai lähteä Mixeihin Uniformu-bileisiin.. Vakavia puutteita asussa-> ei sateenkaari polettia (pahus), hattukin jäi.. Mutta en jaksanut nähdä enempää vaivaa :D



Seuraava