Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.
Seuraava

Lunta ja lisää lunta

Meni töissä eilen pitkäksi-- tai oikeastaan klo 16.25 pääsin töistä mutta lumimyräkän takia linja-auto oli puoli tuntia myöhässä.. Eli värjöttelin ulkona viimassa..
Noh olikin näköjään alkusoittoa tälle päivälle.. Aamulla menin odottelemaan asiakkaan pihaan taksia.. Pihatiellä polviin lunta.. ja kas tuli tieto että taksit on ainakin 2 tuntia myöhässä.. Eli dösää odottamaan tien varteen, odotin 7.45 tulevaa dösää klo. 7.25-8.20 ja ei tietenkään mitään suojaa.. Töiden jälkeen oppilaat koteihin taksilla ja odottamaan dösää ja kas ei oikein tullut eli kävelin Siivikkalan perukoilta Lielahteen ja sinne päästessäni mun pysäkin ohi vasta meni se joka oli lähdöstään jo 40 minsaa myöhässä.. Tuossa välissä näin vielä 200 metriä minusta dösä nro 16 taka valot.. Tiedän että tasajalkaa pomppimisesta ei ollut apua mutta helpottipahan vähän olotilaa..
Joo jottei olis päivä loppunut liian hyvin dösä pysähtyi keskustorille ja kas jäi siihen 20 minsaksi seisomaan ja otti koko dösän täyteen porukkaa.. Sitten kuski ilmoittaa että koska vaihtajaa ei ole tullut hän lähtee.. eli kas olis pitänyt joko jäädä dösään odottamaan siihen että joku kuski tulee tai sitten kävellä.. Jeps valitsin kävelyn.. Kuten useampi muukin henkilö siinä dösäs.. Ja nyt sataa lisää lunta :( ja sama alusta..


Seuraava