Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Seuraava

Pätkitty työsopimus..

Jeps vuodessa on rajallinen määrä opiskeluaikaa ja niin ollen myös koulukaan ei aina ole auki (... siksi osa oppilaista onkin lomienkin aikana kyynelet silmissä koulun ovilla niitä jyskyttäen.. turhaan.) Joten omakin työsopimus on pätkissä. No tämä taas tekee sen että nyt kun lomat taas lähestyvät joudun käyttämään kertyneet ylityöt pois. On muuten ollut outoa olla kaupungilla jo ennen pimeää :D


Mitä kaikkea sitä kätköistä löytyykään..

Olen osallistunut työnohessa ties mihin koulutuksiin. Parasta on että noista on saanut todistuksia mielinmäärin, pienehkö ongelma on että olen unohtanut noiden olemassa olen. Vähänkö harmitti kun jälleen löysin erään useamman opintoviikon arvoisen opiskelutodistuksen kaiken maaailman papereiden joukosta. Vielä sellaisen että olisi ollut hyötyä paikkoja hakiessani taannoin :D

No on se hyvä että välillä tulee siivottua vanhoja roiniakin .


Flunssassa..

Eilinen päivä meni lähinnä nukkuen, varsinaisesti ei edes lämpökään noussut kovin korkeaksi. Olipahan vain muuten huono olo. Alkaa taas elämä voittamaan.

Miettinyt että voisi taas aloittaa lenkkeilyn, vielä kun saisi lenkki seuraakin. SL valitettavasti ei pääse mukaan :( Nalle on ylikaiken kuntosali ihminen ja reipas ulkoilu ulkona hänelle kauhistus :D


..väsy jatkuu..

Töiden jälkeen nukahdin dösään, melkein huristin oman pysäkin ohi. Vähän väsytti, syksy ei todellakaan ole pirteintä aikaani. Mutta onneksi kohta on talvi ja joulu :) Hillitön joulu höperyys iskee kohta taas melkein nelikymppiseen top ukkoon.
Kaiken lisäksi alakerran tyhjään liiketilaan tulee jonkin sortin joulukauppa. Nalle on nähnyt mun koriste arsenaalin ja varautuu kuulemma pahimpaan. Tekisi mieli lähteä käymään ulkona mutta..


Syksy väsy..

Jaahs taas niitä päiviä, nalle on harjoittelemassa työntekoa ;) aina 20.00 asti, ulkona sataa.. Päivä meni alusta asti töissä aivan "ketuiksi".. Kaupan päälle sain tietää että siellä riehuu vesirokko. (Olisihan se ylläri saada kolmannen kerran vesirokko.)

Tylsää.. Ainut positiivinen asia on Miksun uudet sivut :D aukioloajoista ja hinnasta puhumattakaan :) Vielä kun voittaisi lotosta rahaa jolla mennä tuonne ;)


Bingo.. ;)

Jaa no ei ehkä mikään ..tätä haluan harrastaa juttu.. mutta olipahan kivaa. Mukavassa seurassa vielä:)

No paluu arkeen mennyt katsellessa kun rahat katoavat tililtä.. Nalle on katsellut kasvislaatikoita ja muita vähän huolestuneena ;) Ressukka menettää vielä osan suojaavaa kerrostaan ennen talvea :D

enää 8 työpäivää ja alkaa 5 päivän työtön jakso.. tiedän tiedän lyhythän se on mutta kun on ollut useamman vuoden työssä niin moinen on vallan outoa .


..ja ellei avarra ainakin on kivaa.. Vai onko??

No nih nyt on työpäivän jälkeinen ilta. Kivasti meni töissä vain neljästi meinasin nukahtaa tuoliin :)
Junista sen verran että intercityn penkit huonompia kuin pikavuoron mikä oli itselleni yllätys.. No saimpahan taas annoksen risteilyä, kaiken kukkuraksi Turussa satoi kun mennessä sinne saavuimme. Joten jäipä kokeilematta rafla johon aioimme. Toisaalta tulipahan levättyä ennen risteilyä.

Risteily oli sitä mitä tuollaiset risteilyt aina ovat. Paitsi viimeisen päivän koho kohta Bingo! :D Oli oikeastaan hauskaa pitkästä aikaa..


Matkailu avartaa..

.. pakko oli vaikka olenkin mielettömän väsynyt kirjoittaa rakkahalle blogilleni kuulumiset. Matka oli kuten ristelyt nyt ovat. Kiiruhdimme lopuksi junaan jotta emme myöhästyisi.. Karu todellisuus iski junamatkan aikana.. saavuimme juuri n. tunnin myöhässä aikataulusta kotiin :( Kiitos ukkosen ja kahden stadin junan :D Pakko mennä nyt nukkumaan, aamulla 5.30 ylös ja töihin matkalle dösään istumaan taas tunniksi.


Seuraava