• millikan

Tapanina

Täällä sataa lunta. Tai satoi, loppui jo.

Eilen olin yksissä bileissä jossa menikin leppoisasti koko yö. Memo to self: käy useammin tanssimassa, sinä pidät siitä. Tanssiminen on ekstaasitekniikkana huipputasoa, parhaimmillaan siitä tulee sellainen mukava head buzz ja tietoisuus katoaa, edes hetkeksi...(en yleensä havainnoi muita ihmisiä kauhean tehokkaasti tanssiessa, enkä edes halua tietää miltä näytän, moiset ajatukset ovat vastoin uskonnollisia periaatteitani).

Bilepaikasta voisin kuitenkin motkottaa jonkin verran. Paras tanssilattia oli varattu houselle joka ei minua kiinnosta (mutta monia muita kyllä, niinpä en valita siitä).
Paras tanssimusiikki mitä soitettiin oli toisessa salissa, sellaista perseenketkutusärränbeetä ja rappia joka ei musiikkina mitenkään inspiroi mutta kyllä sitä jorata voi...valitettavasti kyseisessä salissa suuren osan ajasta ehkä noin 50% _tanssilattialla_ olevista ihmisistä tanssi, ja merkittävä osa niistäkin teki sellaista epämääräistä liikehdintää joka näyttää aneemiselta jopa verrattuna tapaan jolla minä joraan istuessani pöydän ääressä...
Minkä lisäksi tanssilattian läpi kulki jatkuvasti ihmisiä tupakkatilaan ja takaisin. Perkele, kaikki tupakoitsijat saisivat kuolla pois.
Kolmas sali soitti sitten schlagereita ja klassikkoja kuten perus70-lukudiskohumppaa. Vähemmän ihmisiä täällä, ja DJ:llä oli ajoittain teknisiä ongelmia mutta hauskaa musiikkia myös kuunneltavaksi ja parhaat tanssisuoritukset tapahtuivat tässä salissa.

Niin, ja olen käynyt lukuisissa opiskelijabileissä joissa väkimäärä on ollut sadasta hengestä tuhanteen, ja ollut organisoimassa aika monta...mikään niistä bileistä ei ole hoitanut narikkaa yhtä hitaasti ja tehottomasti. Tekisi mieli kommentoida epäammattilaisuudesta mutta kun tiedän että amatöörit hoitavat homman paremmin, niin lopputuloksena on vain yleistä suututusta.

Tulipahan taas valitettua. Hauskaa oli silti.

1 kommentti

Rokkihomo

27.12.2007 15:16

Heh, oon myös kokenut tuon schlager-eurohumppa-diskohumppapuolen mukavuuden, eli että sinne asettuu mukavimpia ihmisiä jotka sitten heiluvatkin mukavimmin.

(Paitsi minä, tietenkään. Murjotan reunalla itse mieluummin.)

P.S. Kaikki tupakoitsijat kuolevat pois.