• pelsepuuppi

mietelmii

mul on nyt työn alla chanelin eleämäkerta diorin sellain.. retrospektiivi opus (kai te tajuute mitä mä meinaan) ja kirja+dokkari st laurentista ja sit tiety ne 2 chanel leffaa ku tullu viime vuonna ja 3 nesbon dekkarii. mun on jotenki nyt sillee et.. ku chanel on chanel ja lagerfeld on kliffasti jatkanu kunniakast pössist mut samaan aikaan dior on mulle enemmä ku chanel joskin ite dior on heittäny henkes jo aika varhain mist päästään sit tietty st laurentii ja mulon aina ollu sellain olo et ei st laurent o sillee mitää tai siis ettei o mun makuu ja nyt ku taas perehtyy enemmä tajuuki et se on ollu ihan sairaan guru äijä kans. et mitä sisäist ääntä mun pitäs nyt seuraa? ja sit alkaa miettii et onhan noita guruja nykyaikaki pullollaa mut onk se sit sillee et enää ei pääse samal taval nousee ne Jumalat framil ku on niin kovin täynnä toi muodin ankkalampi? et ruuhkaa ja ylitarjontaa? ja sit mcqueen..

st laurent jotenki jämähti pahasti 70-luvul mun makuu, ettei ollu enää kliffaa ja sit joka mallostos ollu tytär mustas silkis ja shifongis tissit paljaana ja ku se kasari jäi päälle. tai nii sitä luulis mut ohan siin samat linjat ollu jo aikain alust saakka. mun pitää jatkaa näit tärkeit pohdiskelui. okei, jos aattelee sillee et st laurent on ollu jotenki ihmelapsi ja chanel tyyppinä mieltsi ja vallankumousta henkivä daami, olisko se siin sit? ja dior kans kallellaa vastavoimii? sehä sai tappouhkauksii new lookin jälkee. vittu jengi on sekasi.. mahtavaa.

5 kommenttia

pelsepuuppi

29.7.2010 06:54

ai hurja täs ranskalaises elokuvas onki ruotsiks tekstitys. mite mä handlaan nyt tän..?

pelsepuuppi

29.7.2010 19:22

okei, kyl näist st laurent on vast kolmas. toistaseks chanel ja dior on jaetul 1. sijal. toisaalta jos miettii pelkkää persoonaa ja sillai.. kumouksellisuutta ni sit menee cyl chanelin piikkii. nyt meen ottaa skumppaa. senkin hutelot.

pelsepuuppi

1.8.2010 08:50

joo ja melkee menee sillee ettei se st laurent oo ees kolmas, sain sen dokkarin lopuu ja jeisys kristys mite puuduttava äijä, ihan for real sillee sairaaan baggy jamppa. viva chanel!! ja viva la revoluzione.

Kolmoisritti

20.8.2010 11:45

Tuo Lagerfelt kävi muistaakseni taidekoulun jossain vaiheessa uraansa kolmikymppisenä, vaikka ei olis tarvinnu ja ottaa myös itse valokuvia.

pelsepuuppi

22.8.2010 09:56

joo niihän se kuvaa. se on kuvannu jo aika kauan kaikkee julkkuu ja tehny omii projektei. mulle tosin chanel on chanel ja kuoleman jälkee se on chanel by someone else eli vaik ollaa samassa talossa ni se ei o mulle ihan sama ilman cocoa. ilman siis mitää arvotuksii se on vaan eri asia mut vaan hiukan.