• pelsepuuppi

huoh

en ollu prides ku olin töis ja en o koskaa ollu niin asias kiinni mut sit tuli just tää et räsänen julistaa sotaa blogissaa ja vedellää kaasul naamarii ni tulee mielee et vedä pelle ***** et ens kesänä täytyy olla messis ihan vaan siks et räsänen on ******* ja ***********. ja en päässy ystävien pride brunssil mikä ehken eniten korpee- tavallaa. ei se o pelkkä räsäenen tiettykää se on kaikki ne ******* ketkä uskoo harhaan ja vääryyteen, vihaan ja sen lietsontaan.

oon töis. syksyl matkal, elämä on hienoo. allergia alkaa oleen sillee under control eli ei enää oo niin kamalaa. luin veronican elämäkerran tänään töis (siel on hiljast) ja mietin et raffi elämä. sit mietin et se on kamalaa ja sit mietin et kreisii ristomatti sä oot seukannu sen kaa.

mun on vaikee uskoo et mul on niin kiva setti ollu pääl eikä yhtää mustaa. voi voi. ens syksyst pitäs tulla sit mun elämän tyylikkäin kausi. kultaset kengät ja niittii ja nahkaa, tyylikäst italialaist ja nättii suomalaist.

mä meen nyt. huomen vapaata töist mut pitää drapeerata mekko kaveril. meinaan et 5 metrii silkkii kääritään siihen pintaan ja saa tytär olla onnellinen. pyydän hirveet massit. no en pyydä, en koskaa pyydä. se on tosi paha ja siit pitää pääsät eroon.

3 kommenttia

martin

7.7.2010 11:49

Mukawaa olisi nähdä Sinut ensi vuoden Helsinki pridessa!

pelsepuuppi

7.7.2010 12:04

oh believe you me mä oon siel ja häijympänä, lihavampana ja räikeempänä ku koskaan. mennää yhtä matka sit sinne?

martin

7.7.2010 16:37

Loistavaa! Kyllä - voimme mennä!