• pelsepuuppi

vihaa

tein tas sen virheen et menin lukee hesarin keskusteluu pride-iskuist ja VITTU!!! kuin kusipäisen tyhmää porukkaa täs maailmas on oikeesti? käyny kans lukee räsäsen harhasta itsesäälii ja sen nostamaa keskusteluu ja voi akka-raasu, ei voi olla elämä helppoa sillä. fucking loser.

eniten mua surettaa se et ihmiset oikeesti hyväksyy väkivalla, räsäset ja muut mukaanlukien. oikeesti tää ei o must hyvä konsepti. jos raja menee siin ettei kukaan kuollu ettei tilanne ollu sit niin pha ni not good. mua oikeesti ihmetyttää ihmisten puusilmäsyys ja vajaaälyisyys yhdistettynä järjettömään vihaan ja tyhmyteen. mones tapaukses viel ihan fyysiseen rumuuteen. ihan näin asiaan liittyen ja totaalisen objektiivisesti todeten. kaikki varmaan nähny jo sen a-studion pätkän mis kokoomuksen vosse länkyttää et hein puoluekokoukses nähdyt banderollit mielenosottajilla olivat pahempia iskuja ku kaasu ja homoilla on jo etuoikeutettu asema suomessa. fucking loser, mis ''''' maailmas se '''' elää, ihan 4 real? airaan bägii. ja sit tän tasoset ajattelijat on jotenkin mukana politiikassa ja sitä kautta päättämässä asioista. sad sad sad mut kaiketi kansa saa ne päättäjät ku itse haluaa ja äänestää.. mä en vaan tunne sitä kansaa omaks kansakseni, millään muotoa. ohan turunkin valtuustossa ollu mäenpää jo pitkäänki vissii? kaiketi sekin jotain ketoo rakkaan kotikaupunkini elämäst ja kansast.

note to self; älä älä älä mee enää lukee keskustelui. keskity vaan hengaa yooxis kattelees uusii vaattei ja aurinkolasei.

5 kommenttia

mopsi22

20.7.2010 10:36

Mjoo, se a-studion Hemming yritti kovasti jotenkin saada nättiin pakettiin sitä, että se ei vaan tajua homoja. "Eihän tässä ollut enää kyse homoista vaan puhuttiin jo perheoikeuksista. Tämähän oli ihan karnevaalia jo." jne. Miten noi edes liittyy toisiinsa, en tiedä, mutta hänen mielestään kai jotenkin.

Ja kuinka tyhmä ihminen on poliitikkona, jos tulee erikseen, ei ihmettelemään, miksei muut mielenilmaisut saa samanlaista huomiota, vaan vähättelemään väkivältaista mielenilmaisua mielenilmaisua kohti. Poliittisesti tyhmää (tai sitten ei, riippuu ketkä idiootit ämmää äänestävät...).

Mutta mun mielestä ei kauheen poliittisesti fiksua tulla julkisuuteen erikseen vähättelemään, vaikka oliskin pointtina se, että muut jutut saavat vähemmän huomiota. Miksei niin, että "tässä näemmä aikamme radikalisoitumisen. Jo meidän puoluekokouksessa tapahtui tällaista ja nyt näin vakavaa...blaablaalbaa." Ei, täytyy tulla sanomaan, että ne on homoja vaan, miksi te niistä keuhkootte?!

No, olen jo tyytynyt siihen, että ihmiskunnassa on järkeviä tyyppejä ja sitten niitä, who rose from the shallow end of the genepool...

mopsi22

20.7.2010 10:38

Tuli Hemmingistä vähän mieleen semmonen lapsi, joka on saanut kaverilta hiekkaa naamalleen laatikolla ja nyt kun toista kaveria sitten ammuttiin ja ajettiin traktorilla yli, hän itkee, ettei kukaan mua huomannut ku mulle tehtiin väärin...

Rokkihomo

20.7.2010 14:45

Ei tässä geeniselitykset auta. Nyt on selvää, että tuollaisia ihmisiä on paljon. Samalla tässä on loppuelämä edessä.
Pää pensaaseen (eli kaappiin) tai kirkumaan. Molempia metodeja käytettäneen edelleen. Pitää vaan katsoa itselle sopivin...

pelsepuuppi

20.7.2010 21:47

mulla on vaatteiden ja arskojen lisäks yks tapa viel mihin jotensaki ihastuin viime maaliskuus ja laitetaan jatkoa vissiin framille hesaan ens maaliskuus ja vaikkei se nyt ketää sen enempää varmaan pöyhäsekää ni onpahan mun tapa kommentoida omaa ajatusta miehest naisest paavist homost heterost normeist vaatteist ja iha mist vittu ite haluan. kukaa ei voi mua dissaa ei kukaa. paitti se kamu kenen kaa laitetaa tällingit pystyy.

anyway, pahin kiukku alkanu laantuu taas tänää ja olen tajunnu (osin kiitos tarottien) et olen oikeella polulla, mulla menee ihan kivasti, en tarvii muuta ku ku itsevarmuutta ja rohkeutta. ja vaikka ne ysärilasit katoaiskin johonkin nii sekään ei lopulta oo maailmanloppu. vaikka syvältä se vielä kouraisee..

itse asiassa mun täytyy myös kiittää herra rokkihomoa. sulta varmaan ohimennen heitetty lause jääny elämään mun päähän viime maaliskuun alusta ja tiekkö du bist eine viisas mies. eli kiitos.

tärkeintä on lähteminen.

Rokkihomo

21.7.2010 02:44

Ite oot.

Mä käyn kähyämislinjalle tässä kotimaassani.