• pelsepuuppi

keskustelua

oon rullannu hetken aikaa tän saitin keskusteuis ja oikeesti mul alkaa tulee sillee hesari-fiilis etten tiedä mikä on trollii ja mikä ei. en viittis nimeltä mainita ketään täs vaik mun tontti onkin mut mun tekee pahaa yhden keskustelijan (olettaen et se ei o trolli) itseinho. mua siis jopa säälittää tää ihminen hiukan ja mä en koskaan sääli. en tiiä onk ikä mikä mut kovin kovin nuorelta vaikuttaa, joka tavalla. ja ahdistuneelt. ja taasen osoittaa minkä takia pride on hyvä olla olemassa.

mä oon aina tulkinnu heteronormatiivisuuden sillee aika laajal otteel, kaiken kattavasti jos niin voi sanoo. ja sitähän e onki. mua on hiuka häirinny jossai hesarin keskusteluis ihmisten asenne et kamala ku lapset sai kaasuu mut sitä saa mitä tilaa et ei mitään homoi vastaan mut onhan tommonen seksiparaati nyt ihan kamalaa ja oikeutettua vetää hinttiä pataan. mist se kaikki viha ja väkivalta kumpuaa? kun kumpuaa homoist itestäänki, näjetsen. mua oikeesti alkanu hiukan tekee pahaa monelt kantilt. mut en tiiä. räsänen ja kd tuskin tulee priden iskui tuomitsee, hurraavat vaan ja korkkaavat viel muutaman (ehtoollis)viinin ja petaa omaa taivaspaikkaa.

mul tulee mielee etäisesti jääräpäisyydest et ollaank edes asias kiinni tai onk se vaan vastaan nuohoomist ihan vaan sen v**n takia? et onk ees hajua mist puhuu? en tiiä. monta mones.

6 kommenttia

pelsepuuppi

7.7.2010 12:14

ja enite mua mielenkiinnostaa mun oma pää ja sen sisus. mist saakka mä oon välittäny ihmisist? miks mä hiestyn typeryydest ja ihmisten pahoinvoinnist? it's just not me..

noksu

7.7.2010 13:21

Voisin allekirjoittaa joka sanan.
Mäkin oon alkanut ahdistuun ympäröivästä maailmasta koko ajan enemmän. Ennen oon ollut niin syvällä mun omassa päässä ja sen 'live and let live'- maailmassa että en oikeesti ole tajunnut ettei todellakaan kaikki jaa samaa ajatusta. Ja se jos jokin on musta järjetöntä ja tekee mieli piiloutua. Alkaa välillä tuntua että ihmisten ilkeilyllä, tyhmyydellä, välinpitämättömyydellä, suvaitsemattomuudella, väkivallalla jne. ei oo mitään rajaa.
Aloin omissa ylemmyydentunnoissani miettiin että missä mun viha on? Et en mä vihaa ketään, mut sitte jo potkasin omaa nillkaani kun seuraava ajatus oli että kyllä mä ihan mielelläni voisin pienen tovin olla samassa huoneessa uusnatsieläinrääkkäjäraiskarin kanssa ja vetää pataan. Ja sit mua jo huvitti kun noh, mun lähesammatti nyt on mitä on ja pitäis nähdä syyt ja suuret kuvat, ja oikeesti näänkin, mutta välillä sitä vaan kuitenkin oma viha sokaisee. Ehkä erotus tulee sitten siitä että mun viha laantuu kanssa aika nopeeta ja pystyy taas näkeen muitakin juttuja kun taas joillain se viha ei laannu millään ja sitten sitä jo tartutaan kaasupurrkkiin tai heitetään koira alas sillalta....

Ja ihan loppuun mun sekavaa sepustusta, silleen täysin ilman vihaa ja rauhallisesti totean: Räsänen on yhtäkuin pahuus.

pelsepuuppi

7.7.2010 13:53

toi viha ja sen kokeminen on niin hassu juttu.. samaa aikaa on niin vihas kaikkee kohtaa ja samaa aikaa ei o kauheempaa asiaa ku viha. en ees tiiä onk teoreettisesti ja moraalisesti oikeen vastata vihaan vihalla mut sille just vaik räsänen kuka lietsoo ja sylkee suustaan pelkkää vihaa ja pahuutta ni mite siihe voi muute reagoida ku vihal? eikä pelkästää homoi kohtaan vihaa vaan koko maailmaa, ihmisiä. se on niin paha akka et alta pois, eikä sillee ees hyväl taval paha, ku se on vaan evil as a mothafukka.

ja asiaa hiuka liipaten katoin just a-studion mis oli islamist ja pilapiirtäjist juttuu ja siin sivuttiin sitä ecce homo-näyttelyyki ja islamin suhdetta homoutee ja tavallaa taas se et jos onki sit pridee hyökänny jurpo ja/tai uskovainen (fundis ku fundis) ni samala asial ollaa. jos funssaa miten räsänen on tuominnu muita uskontoja ja haloo, uskovainen lääkäri, se ei vaa oo mahdollista. se ei vaan oo.. siin ollaa suuresti mahdottomuden äärellä..

noksu

7.7.2010 16:38

Tyhmyyttä ja tietämättömyyttä kohtaan voi vielä mun kirjoissa tuntea empatiaa, mutta silloin kun viha ilmenee täysin laskelmoidusti puettuna omaan uskoon ja sitä suoltaa vielä korkeasti koulutettu ihminen, niin mussa herää oikeasti raivo. Ehkä siksi koska tuollaisia persoonia hyvin herkästi myös kuunnellaan....

Mulla on muutama aihe joista en enää lue internetin keskusteluja ihan vaan oman mielenterveyden vuoksi. Näitä on maahanmuutto, homofobiaa täynnä olevat saitit, aiheet joissa eläimen inhimillistäminen on suurin rikos, mutta samaan aikaan katsotaan toiseen suuntaan kun eläimiä kidutetaan ja rääkätään ja...okei, niitä on paljon ja mun pitäisi varmaan harkita pientä hermolomaa kohta ettei omassakin päässä napsahda....

Mutta jos nyt jotain niin: peace and love!

Juksteri

7.7.2010 20:28

Aika samanlaisia tuntoja täälläkin. Tuntuu että mediaa pyörittää ne kaikkein suppeimmalla näkemyksellä varustetut mielipideautomaatit. Voisi tehdä listan vakiofraaseista (kukkahattutäti, hyysääminen, ideologia, te suvaitsevaiset, liberaalit, femakot, neitihomot), ja sitten huutaa bingo, kun on tullut rivi täyteen.

Oikeasti en jaksa uskoa, että suomalaiset olisivat keskimäärin noin putkiaivoisia. Halonenkin sai tuoreessa kannatustutkimuksessa 84%:lta erittäin tai melko hyvän arvosanan. Kuitenkin kun lukee netti-Hesaria, niin Halosen mainitseminen minkä tahansa uutisen yhteydessä saa keskustelupalstalla aikaan sellaisen solvausten floodaamisen, missä mikään herja ei ole liian paha.

pelsepuuppi

8.7.2010 10:27

haha.. se rivi olis aika nopeesti täynnä. mulla on alkanu muutamat termit oksettaa ihan vaan hysterisest yikäytöst johtuen, sanat on menttäny kaiken merkityksen ku niit lytätää joka väliin.. rasismi, mamu, femakko, lihaa syövä heteromies, kukkahattutäti..

mua ei sinällää noi maahanmuuttoasiat saa hiiltymää et niit keskustelui luenki joskus mut homoaiheiset mun on vaan paras jättää välii ja eläimii liittyvät.. muutaman kävin lukee ja mult jäi epäselvks miks ihmisil tuli tarve oikee rehennellä miten helvein halvalla se sianpotka pitää saada (syön ite lihaa FYI..) ja miten elukoitten kärsimys KUULUU asiaan kun ollaan vaan niin etäännytty ja vihervasemmisto.. (Lisätään tohon listaan ylempänä, samoin ku piipertäjä/piiperö..) okei alan sokaistua raivooni ja mun pitäs saada viel kahdet trikoot tehtyy loppuu ja 3 paitaa ennen lauantaita.. pakko lopettaa tai hyvin alkanu ja kestäny tupakkalakko ratkee.. sitäpaisti mun ajatus alko karkailemaa..

ja peace and love vaan kaikille, ihan for real (aikusten oikeeesti vittu siihen listal kans vaik nyt menee jo eri listaa mut samal silti..)