• pelsepuuppi

marjoi

sain rusetin tehtyy ja róisín laulaa taustal. kaavat hallus, takki, korsetti ja pari paitaa ja niist sit muutamat variaatiot. housut viel kokonaa alottamat mut en tiiä.. jos tekis vaan kaavoi tänää koko päivän ja huome sit kasais niit tai tekiskö tänää paitoi ja jättäs housjen kaavat huomisee? toisaalta tarvisin kans harmaat farkkuu, kloritee ja folioo ja liimaa et sais tehtyy muutaman testin mut ne menis sit varmaa..jos huome olis sit housui vaan koko päivä ni ei tarvis nyt alkaa rientää minnekkää. tällast kriisii pelse nyt potee tääl. ja vihree tee laittanu nestet virtaamaa. mut se meinaa vaan hyvää.

tein tänää ruokaa mikä sillee hiuka.. ei nyt harvinaist mut en o mikää sillee kokkaava luonne. mul menee hermo keittiös jos pitää hirveest säätää ja laittaa ja hauduttaa ja kuullottaa mut tänää olin niin kreisi mothafucka et tein kasvislasagnee. ja se onnistu ihan sairaan hyvin. oon hiuka sillee reppavaa jamppaa. ja jälkkäriks löysin punaherukoi, sillee pakastettui tietty.

illal kyl pakko lähtee huinimaa ku kavereitten kans perinne kattoo unelmien poikamies yhdes ku se on nin ihana. strippaava diakoni, kuka EI haaveilis sellasest?