• pelsepuuppi

teema

lt uli eile clash dokkari ja dierich illal. praise the lord et on tallentava digiboksi et sai taltee ku muut ekoko päivä huinittii ympäriins kamujen kaa. käytii naantalis syömäs, katottii leffa, syötii lisää, ajeltii ja pelattii tuplapottii. niin kliffa päivä. mut se mitn mun piti saada kouluhommii tehtyyn meni reisil. tänää aamust jo alkanu ja saanu kirittyy kasaa. nyt pitäs lähtee hakee lisää materiaalei ja miksei samas käydä kaffel.

clashin pojat kovin juttelee menneisyydestää, selvästi ylpeinä. ja hyvä nii. olis varmaa kauheet olla vanha ja katuu elämääs. hienoi kuvii kyl täs pätkäs on, olis kliffa saada stilleinä. mul oma mielipide briteist sinällää mut ei mennä siihen nyt.

mua hämää ku en muista onk mul cabaret omana tai ei. katoin sen hetki sit mut olisink voinu vuokraa sen..? ei se nyt paljoo maksa vaik ostais, se oli kliffa pätkä kans. ja elizabethin kultanen aika. ei maar, kai se sit pitää lähte hoitaa asioi et saa illal laitettuu postii. ja ku innostaa touhuta ni sit pitää touhuta.

2 kommenttia

Rokkihomo

10.3.2008 10:14

Niin, eikös ne Clashin pojat olleet ihan varteenotettavia ulkonäkönsä ja pukeutumisensakin puolesta -?
Kokonaisvaltainen pakkaus.

noksu

10.3.2008 12:20

Ite oon vahdannut kyseisen dokumentin useampaan kertaan ja oih, mä niin tykkään Clashista. Joe Strummerin kanssa ois ollu hienoa viettää hetki jos toinenkin saman pöydän ääressä.