• pelsepuuppi

statues

uus aamu. ysilt miitnki, sitä ennen muutama homma odottaa. ja sen jälkee vast odottaaki. mun läppäri ei polta mitää cd/dvd-levyil. se ei myöskää saa niit auki. mul ei olis aikaa roudata tätä paskaa taas fiksattavaks, eikä huvittais maksaa siit mitää. uuteen koneesee ei o varaa mut oi maailma mikä hinku siihen kyl olis.

uus master odottaa mua pankis, en tiiä uskaltaak sellast lähtee hakemaa.. menee kivil koko huolel suunniteltu talous ja elämä. toisaalta sain työpaikan eli rahaa alkaa liikkuu toiseenki suuntaa täs mun taloudellises ketjukolaris. pitää alkaa niit hakemuksii laittelee kans kuntoo. ja us cv tehdä. vanhas on niin kreisi kuva (kuulemma..) mut jää ihmisten mielee kunnes ne avaa mun portfolion. morjens morjens. pitää kai seki joteni laittaa päivittäen sit jossa välis. jos vaik sais muita ku omakuvi sinne. ai, enhä mä saa.

nyt aamukahvi minkä juonti mun pitäs vähentää mut se toisaalta vaan niin hyvää ettei tulis mieleenkää. tupakka onki jo jääny tosi vähil. ja dokaaminen. haluisin vaan pyörii salil ja saada madonnan käsivarret.