• pelsepuuppi

café

pitäs keittaa lisä kahvii ja lukee café collections. must kliffaa et he vaatimattomasti on tituleerannu ittes "sveriges stilbibel för män". yllärin ohkanen opus sinällää, ollakses raamattu ja ilmestyäkseen 2 (?) kertaa vuodes. mut jos saa napakasti laitettuu asiat tiskii ni mitäs sitä sit enempää jaappaamaa. voguen syyskuun numero muutama vuos sit oli yli 700 sivuu ja ennen ekaa artikkelii (ja sisällysluetteloo) oli mainoksii runsaat 200 sivuu. ja mä tavallaa rispektaan sitäkin. ja hirveen yllättävä veto mut mä oon hiukan huonona ku on taas uus i-D tulemat..

mun yhdet päntsyt vaatii hiukan säätöö viel, ja samas se meinaa sitä et tarviin lisää protokangast. menee tiistail. onpahan aikaa siin sit laittaa kaavoi muuten kasaa ja valmiiks. mä tapasin sen kaverin, korusuunnittelijan, ja kliffasti meni. oltii samoil pituuksil ja vois olla et mul on sit birminghamin reissu edes kesemmäl. ja jotai mun ope jaappas et mut sinne ranskaa viedää kesäkuus..? en o varma oikeestaa just nyt et mistä puhutaa. mut nyt sitä caféet laittaa ja lukee.

ja jos en muista väärin nk:l myytii costume nationalii. oon nyt vakuuttunu et olisin onnellinen costume nationalin vaatteis.

1 kommentti

Torontosta

23.3.2008 15:23

Britney Spears esiityy cameo apearance jossain tv sarjassa, sen jalkeen hanen pukunsa joita oli pitanyt huutokaupataan.