• pelsepuuppi

sekasi

huomemenos kattoo kämppää. iha omaa. en tiiä onk järjen hippuu. pankkii pitäs kans mennä sit. jännää täs tietty se et ei mitää tietoo mistää muust ku et mä haluun oman kämpän. kaikki jo mieles sisustettu, jos ja kun kaik menee hyvin.. tai ei voi puhuu et hyvin mut sillai mite haluisin asioitten menevän just nyt.

ja tuo café collections mist eile jaappasin on ihmeellisen ihana lehti. oon lukenu sitä uudellee ja uudellee. nyt aamukahvii.
***
mul avaamaton astiasto kaapis, orastavaa settii apilaa ja vanhoi mööpelei ku pitäs maalata ja laittaa. tuli snyt äkkii kevät ja lämmin et vois alkaa säätämää. ku mul sellain vanha hieno kolhoosikaappi mikä nyt ruma vaaleensinine ja sen halun mustaks ja.. no ne vanhat tuolit on jo aika ränsistynees kunnos et ei ees tarvis tehdä mitää. son kumman rentouttavaa puuhaa. voisin päivät pitkät hioo ja maalaa tavaraa. poppi soimas korvis ja aurinko paistaa selän takan ja suojakerroin 46 estää palamisen. olis viel kliffa löytää mänkki mikä estäis ruskettumisenki. en oikee hirveesti tykkää.

nyt töihi.