• pelsepuuppi

sitä

saa mitä tilaa. nyt haaveet niin korkeel et pitää ittees oike toppuutella ettei liikaa nyt innostuis. kuitenki ollaa realistei et jos joku liian hyvää ollaksee totta se sitä kans sit on.

toivottavasti ovat pankis yhtä liekeis ku minä. ja toivottavasti alex lovee mua ku nähdää ja toivottavasti oon tilannu oikeen. jos sen vaikka saa.

ihana päivä, kevät ja maailman hauskin hengaus. okei joo, hommat hiuka rästis mut das ist la vie. huome sit kahta kauheemmi ja toisaalta sain muutaman päivän armo ku tein muutoksii suunnitelmii. tänää saan syödä 2943 kalorii enkä laihdu tai liho. koitan jättää tähän hetkee, alle kahtee tonniin (pikasen arvion jäljilt päivän ruokien suhtee).
***
JA edit. jos kämppä on täydellisel paikal, hyvän kokone, mieltsin halpa ja just kaikinpuolin se mitä olen hakenu (okei ei JUST sil kadul milt haluisin mut poikkarilt) ni miks sen pitäs mennä niin etten saa sitä? miks se olis reiluu? mä oon kiltti mies, hauska ja rento (monis asiois) mut samal jämäkkä. ollu pientä kriisii ja hankaluut mennees ja nyt olis sillee et hei i don't give a shit, let's dance. et eiks mä ansaitsis sitä kämppää? ja jos se lohkeis mul ni olisko mitää ideaa samas sit ottaa extra lainaa ja koitaa diilaa itellee sitä autoo mist NIIN olen kauan haaveillu? mul ihan tutina pääl ja sellanen et kreisii. mään, kreisii.

mun kalorit meni yli ku söin kipollisen rahkaa viel tos. voi sen pojan kohtaloa, voi sen pojan kohtaloa. huome sit steppaan yli tunnin ni saan tasattuu.

nyt meen huinimaa kamujen kaa.