Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.



kotii

päivä alkaa olee pulkas noin koulujuttuje suhte. illal viel pakkaan ja meen drinkeil kamujan kaa. one too many.. ja sit alan säätää kaikkii hommii ja miitinkii ja aikatauluu ja sillee et saan hommat rulettaa kunnol vaik putkeeha ne nytki menee.

jep.


kaverin kissa pyydysti hiiren ja siirteli huonekaluja sen kanssa leikkiessä. jossain vaiheessa joku mies tuijotti ikkunan takaa ja poltti piippua ja mä voitin arvalla 13.000,00 €. en oihan varma mikä oli unta. no rahaa mulla ei oo et se ainaki oli fuulaa.

huomen takas suomee. en niin nirveen innoissani. koitan saada järkättyy paluun taas a.s.a.p. tänne. kai mun onnellisuutee sitkuuluu se haikeus ja ikävä mitä aina poden. mut emmä masentunu oo. ne ajat selvitettii ja niihin ei enää palata. istuin eile drinkil wolvenstraatil yhdes pienes kapakas ja katoin ihmisii. odotin et olis tullu tatskattu seilori lasin taa mut ei näkyny. ja seki on ihan fine. se tule sit ku tulee.


moka

sitä ihminen oppii aina kaikkee uutta. nyt pieksen itteeni kovaa ku olin niin nysväke. mut toisaalta elämä on vain oppimista. ja ku taas palaan tänne oon niin kovaa poikaa et ihmiset huutaa kauhunsekasest riemust. you just wait and see how much fun i can be.



melkee

uus raja menos rikki. hirveest jengi tääl pyörii näköjää. kinda kliffa, kinda sillee et miks? meilo koulus taas palautepäivä ja käydää läpi mihi suuntaa hommat menos. mun vuoro ei viel, luokas kriisi ja ihmiset itkee. mut ne puhuu hollantii ni en sillee tiiä mist on kyse tai tiiän kyl mä sitä ymmärrän mut se vaan mul aina merkki ku alkaa länkytys hollanniks et mun ei tarvi tajuu tai leikkii aktiivist.

jees jees, jännä nähdä ja kuulla mite ope reagoi mun uusiin kreisieihin juttuihi. annette on coolein ihminen ketä oon koskaan tavanu. se on niin guru kaiken fashionin ja kaiken suhtee. i just love her.


sokerii

okei, meni hiukan reisil mun city-kierros. ei ollu uutta iD:tä (mite sugar-kanel on se jo?) eikä osunu silmii mitää kliffaa. mut sit kotimatkal menin albert heijnin kautta ja ostin pähkinä-mixin, tummaa suklaat, viinikumei ja omenatorttui. teki mieli makeet. jos sais vaik sokerihumalan aikaa kui ei muute saa päätä sekasin tänää.


angsti

koittanu saada paikallisii jehui kiinni tänää. kukaa ei vastaa ja osan numerot ei toimi. pakko turvautuu ihmisiin ketä tunnen ketkä tuntee jonkun. oltii päiväkahvil kulmal ja kaverit lähdös australiaa ja mä haluun työpaikan damist. tai antwerpenist. tai tukholmast. mut se tatskattu seilro pitää löytää eka. tai tukholmast sen vois löytää kans tietty, ihan paikallinen. ja berliinis on viljalti, merenrannalla kun on.

okei, loppuu tää länkytys, meen tupakal ja soittaa opel ja muutama muul. sit meen kyöräämää illal viel jos sais tatskattua päiväkahviseuraa.