• pelsepuuppi

taas

perjantai. en tajuu mihin tää aika menee näin kovaa vauhtii. mua peljästyttää hiukan tää fakta.

eilen katoin tudorsit (tietty) ja olin suht liekeis. en ihan täysin. ihan ok, iha jees.kovin vanhan muijan oli henrik siihe alku ottanu. mut komppas sit niil nuoremmil ku kävi sutasees. mun täytyy tunnustaa et mul tuo brittein kuninkaalliset hiuka huonos jamas, en o oikee koskaa ollu nin innoissaa niist. en tiiä miks, paitsi tietty elisabeth jotenki ollu et jees. mul veri vetäny ranskan puoleen ku.. jotenki aina briteis satanu ja ollu ankeet ja harmaat, versaillesis ollu kliffat suihkulähteet aja kultaset portit. iso ero. mut kylhän tudorsit pitää loppuu saakka kattoo. oli se kuitenki siin mieles kovin viihdyttävä, ja anto se hiuka potkuu et alkais vaik luke henrikist esim enemmä.

mun hesa reissu peruuntus ku rahat meni päi helvettii. mut maanantaina olis tarkotus lähtee ja olla aina keskiviikkoo saakka. mun pitää vaa peru mun kasvohoito tai siis koittaa siirtää sitä torstail. ja et pääsen menee maanantaina ni teen tinkii iteleni et sihe mennes oon saanu kaikkee eteenpäi ja tehtyy.

sain yhteyde korusuunnittelijaa kuka vois duunaa mul korut mun lopputyöhö. muutama alustava idea jo mieles, mut ei sen tarkempaa tietty ku en ite oo korusuunnitelija. ja kans pitää länkyttää hinnoist ja palkoist ja kaikkee. ja hakee apurahaa kuin mielipuoli.