Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

pannahinen

pelse elää omaa aikaa ja omas hitaas maailmas ja perskeles, en o tajunnu ja huomannu et finnkino esittää (livenä?) oopperoi metropolitanist. doctor atomic meni jo tietty ohi suun. voi video, olisko saumaa et atomicci tulis hesaa? don't think so mothafukkas.. vitsi, kaverin kaa haaveillaa et päästäs käymää nykis, otettais tatskoi ja sit vois mennä siel oopperaa.


riisii

katoin kaverin kuvii itestäbi amerikast. hyi helvetti, miks mä oon amtamu itteni turvota barbapapaks? ja jatkaa vaan syömist nyt joulun riemuks.

muute ihan kivaa ollu ja on. aika sillai.. rennosti tullu otettuu.

mun netti jumittaa joulun kunniaks ja katton parhaillaa eilist elokuvaa ku tuli päiväl "päivä ilman sotaa" ja funssailen elämää. riisipuuro tulos just ja haaveilen keittiörempntist. sain kavereilt lahjkas kirjan ikoneist (ne meinas eka et olisivat ostaneet mul ihan ikonin mut iitten hinnat hiukan fit fiu) ja mietin josko olis aika duunaa jotan ku pitkää pääs pyöriny multi-uskonnollisest mallistost. ikonit kauniit ja tykkään ku niis niin karu meisinki ja tykkään kovasti krishnojen kuteist ja kasvomaalauksist. kaduil pyöriny nyt krishnoi ja varmaa aikasemminki jo pohtinu et olis kliffa päästä sinne luostarii touhuu hetkeks ja kyselee nist kaikikst jutuist. ja suuri osa niit aika nättei poikii kans.

kuka ihme soli ku oli 90-luvun alus niit ikonihenksii kledjui? ei se ollu gaultier tai olik? jösses ku pää alkaa haparoimaa jo vaik olen vast 32 vuotta nuori. (mä en löydä nyt mistää niit pierre&gillesi omakuvii mis krishnamaskit naamas ni laitetaa sit joulusee teemaa sopivaa kuvaa..)


antony

nii, antony tulos suomee ja mul lippu sinne keikal kans. ja joo joo, kai mun kuuluu sanoo et mä tykkäsin antonyst jo sillo ku muut oli vast pilke isäns silmis mut son kans totta. olin menos antonyy kattoo sillo muutama vuos sit ku soli hesas mut mul iski pakokauhu matkal ja en pystyny menee. soli sitä eron sekoiluu ja oksennust. mun olis pitäny hakee lippu vanhast kodist ja mennä pimeesee tavastia kuuntelee antonyy. yksin. se ei olis ollu ehkä paras setti. siihen mielentilaa.

http://www.youtube.com/watch?v=40Ds8rhNF7M

ja kaikkein kaunein kappale edelleen mulle on soft black stars.

http://www.youtube.com/watch?v=xpjuEZbyIIw

luin imagest antonyn haastattelun ja melkeen itkin. moni osanen osui kohdalleen, ja oli se sit kuin tarkaan mietitty imagon pönkityst ni mitä sitten? kuka ei eläis imagon varas ja fasadin takan ja muutenkin, mä en o koskaa osannu aatella et ihmisten pitäs olla jotenki.. aitoi. ku aattelen asiaa sillee et jos mä saan kiksit jostai ni sit saan, son mun asia. mä en o koskaa kokenu tarvet saada isoveljee tai muuta mentorii itelleni opastamaa mua elämäs. omien virheiden kautta oppii paremmin. ja kun viel sitä herkästi joutuu nöyrtymää liika jos alkaa muitten oppien mukaa menee. tai siis must on ihan ok ja fine et mulla on omat tulkinnat asioist ja esim vaik just musiikist ja ihmisist ja jos saan.. vaik siit antonyn haastattelust tunnekuohut ku työntää mua eteenpäin ni eik se o ihan sallittuu?

mul on kans andy warholii yhteys. tai siis tkkään kovasti. kävin aikoinaa kipakan keksustelun lostaris jonku pellen kans siit et tekik warhol taidet tai ei. no, warhol maalas ja paino, kuvas ja filmas. ja teki taidet. monta mones, must andyn paras taideteos oli andy warhol. ihmiset on nii vitun tyhmii välil. tai jotkut on aina. jotkut ei koskaa.

candy oli niin kaunis.

http://www.youtube.com/watch?v=0WFlbywF4NU

"from the corpses flowers grow"

karl lagerfeldil on syntymäpäivä syyskuun 10.


joulu

ja kliffaa aikaa ystävien kanssa illalla. nyt vaan riisipuuroo ja eilinen oliver twist loppuu.

näin unta et mun suuri ihastukseni vuosien takaa oli mun. ja monet kysymykset nous pintaan taas. ja roope2 oli mukana kuvioissa kans.

hyvää joulua kaikile. mul on aamukahvin aika.



karl

oon ihan taas in love ja wa wa wau ku fst laitto eilen dokkarin karl lagerfeldist. gurujen guru. joo, monet on dissannu sillo aikoinaa et coco olis kääntyny haudassaa jos olis nähny mitä karl teki chanelin nimi mut vittu haloo, se äijä on nero. ja mon jopa niin kreisin kaffel et sanon et joo galliano on jumalan lahja maailmal mut karl on viel enemmän ehkä. kaikki ihan hallus. mietin ans et gaultier on ptrannu, et muutama vuos menny sillee ettei o must ollu ihan teräs mut kans sit se et son kuitenki se herra kuka oli mul eka suuri idoli ja mentor. ehkä jopa tutor ja isonen.


vyö

mua korpee ihan homona sen vyön katoominen.. soli iso ja röyhkee, turkoosi ja kimmeltävä. aikoinaa hesast ostettu. mä en usko et se on missää kaveril esim koska miks mä olisin riisunu vyön ja jättäny housut jalkaa jossai? must tuntuu et A) joku on nussinu sen tai B) joku on katkeruuksissaan heittäny sen roskiin. mä en usko et mul on mitään tekemist asian kans. ja ku son sen verran isoki et se ei ihan nyt luulis menevän lattialautojen väliinkää. harmittaa.

mun pitää tänää mennä ostaa muutamat joululahjta viel ihmisil. ja ottaa kamaa messii töihin ku siel sais pakattuu hienosti kamat ja muutenki, tänää löysä päivä eikä tarvis lhtee ostaa paperii ja nauhaa ja kaikkee.

onk jomu noteerannu tän uuden nicorette mainoksen?mis se jamppa on pesulas ja mimmi vieres ja jamppa kiimoisaa ja repelee pesukoneen luukun auki. wht da fuck? onk noin huonoo mainost sit taas hetkee nähty? kuka teke noin paskoi mainoksii aina vaa? meen hakee kahvii nyt .


tallennus

mul talles mission impossible I ja III ja wautsi wau moon ihan tohkeissani et miten hienoo voi äxön zäxön olla. men o koskaa oikee ollu niin hirvee liekeis tom cruisest kumust se on vaan.. noh, ällö. mut toisaalta ku oon sniin juones mukana ni tajuun kyl kybäl mite se voi olla sellanen et monet tykkää siit. mut sit täs kolmoses on se bonari on siin pari jamppaa kenest tykkään tosi paljon ja sillee ihan et jos ne tulis tarjoon mul lemmenyöt ni sanoisin et toki, herraseni. tompal en antas kyl varmaa. sil on se hymy ja kaikki niin silai.. liian jenkkii.

philip seymour on ihana. nyt just cruise on sidottuna ja kapuloituna. jännittää niin pirusti et miten käy.. no ei oikeesti jännitä ku täs samas bloggan.

mut s emikä mua aina nappaa ja innostaa näis pätkis sama ku csi et on niin jliffast kaik laitettu pelaa ja kui nättii kaikki on aina.


päätöksii

ja vittu mun turkoosinen glitterinen swarowskinen vyönsolkeni on kadonnu. nyt ei tu kiva päivä, outfitti aivan turha ja lattee. voi perse. onk joku kössiny sen tai olenk känäs jättäny sen jollei?
------------------------------------------------------------------
tai lupauksii tai haavei tai iha mite vaan. mut mähän en usko ja luota uudenvuodelupauksii koska miks? ku non turhii ja tyhmi. sik smul on plääni et laittasin nyt päätöksii ja tavottei ens vuodeks.

1) uus takki, kimmeltävää villakangast, tweedmäisel otteel, satiinikaulukset ja hiukan enemmän smokkiin päin kallellaa

2) näyttely berliinissä minusta, ajatuksistani ja näkemyksistäni.

3) kliffa reissu new yorkii ja hotel 17 kyttää amnadaa ja hengaa philip seymour hoffmanin kans siel.

4) uudet kuvat ja kaik mikä jäi viime reissust kaivelemaa, samat tyypit ja ajatukset mut täl kertaa tiukemmal otteel ja peremmal aikataulul.

5) koti kuntoon, lattial shakkiruutu ja olkkarii lehmänraato.

6) palkankorotus ja/tai uus työpaikka.

7) upee elämä.

näillä lähdetään. kattellaan sit juhannuksne kieppeil mite on proggis progennu.

ja homot ja lesbot, (ei bisset) son nyt sillee et päivät on lyhenemään päin taas. happy happy joy joy.

täs on aamurusko santa cruzis mein hotellin parvekkeelt. obama oli voittanu vaalit edellienä iltana ja meil jatkus matka kohti solvangii ja viinitiloja.


ihmetyst

miten paljon voi vihlasta vuosien takaset ihmiset ja niitten elämäbmuutokset. ja miks monet haluu olla mun kaverei? mitä mä teen? mitä mun kuuluis tehdä ja mikä olis oikee suunta? miks mä oon laittanu elämäni tähän malliin?

paljon menny haaskoo ja paljon tulee meneen haaskoon. ja en ees tiiä mitä pitäis tehdä et sais jotain tehtyy.

mun kaverit sanoo et men oo tarpeeks kärsivällinen. son niin totta. son niin kovin totta.. miks mä oon tällanen?