• pelsepuuppi

riisii

katoin kaverin kuvii itestäbi amerikast. hyi helvetti, miks mä oon amtamu itteni turvota barbapapaks? ja jatkaa vaan syömist nyt joulun riemuks.

muute ihan kivaa ollu ja on. aika sillai.. rennosti tullu otettuu.

mun netti jumittaa joulun kunniaks ja katton parhaillaa eilist elokuvaa ku tuli päiväl "päivä ilman sotaa" ja funssailen elämää. riisipuuro tulos just ja haaveilen keittiörempntist. sain kavereilt lahjkas kirjan ikoneist (ne meinas eka et olisivat ostaneet mul ihan ikonin mut iitten hinnat hiukan fit fiu) ja mietin josko olis aika duunaa jotan ku pitkää pääs pyöriny multi-uskonnollisest mallistost. ikonit kauniit ja tykkään ku niis niin karu meisinki ja tykkään kovasti krishnojen kuteist ja kasvomaalauksist. kaduil pyöriny nyt krishnoi ja varmaa aikasemminki jo pohtinu et olis kliffa päästä sinne luostarii touhuu hetkeks ja kyselee nist kaikikst jutuist. ja suuri osa niit aika nättei poikii kans.

kuka ihme soli ku oli 90-luvun alus niit ikonihenksii kledjui? ei se ollu gaultier tai olik? jösses ku pää alkaa haparoimaa jo vaik olen vast 32 vuotta nuori. (mä en löydä nyt mistää niit pierre&gillesi omakuvii mis krishnamaskit naamas ni laitetaa sit joulusee teemaa sopivaa kuvaa..)