• pelsepuuppi

pihal

mul menee niin kovin herkästi hermo.. nyt mul on kateis metritolkul kangast mist oli plääni saada kasattuu muutama juttu ja proto. ei ikinä pitäs antaa kenenkää muun koskee mihinkää mikä on mun. ei mihinkää, siit ei tuu muuta ku ongelmii. aina. okei mul on ees muutama raitasysteemi tos mist voin kasaa yhden proton nyt. mut silti.

mua kans ain välil mietityttää et mik smä oon niin pinnoil koko ajan. nyt en oo polttanu koko päivänä ja se aina hiuka kostautuu jossa välis. ja oon aika tehokkaasti juonu kahvii mikä kans lisää kierroksii. ja tarviin tilaa lisää ja eka sen paikan mis olis tilaa lisää. tai siis tiiän tarkkaan mil keinoin sais diilattuu tilantee nii ettei olis näin pinnoil koko ajan. eikä se ees oo vaikeet.

työhakemukset kulkee ja vastauksii odotellaa. ei mua ees niin.. jep, huomenhesaa taas ja siel varmaa tovi. ens perjantain pakko palata tänne ja sit koitan karata hollantii. ja haaveis.. no, onhan niit haaveit. pitäs ostaa se lento nyt van mut visa (taas/edellee) niin piukas et jotenki julmetuttaa pirauttaa sinne enää mitää lisää.

sit oon tajunnu et mullaki on missio tääl. se oli jotenki kliffa huomata tai ymmärtää siis. mun kaveri sano et mun pitäs kans hakata käsivarret tukkoo tatskoi. se vois sopii mun missioon kans, et kai se pitää alkaa miettii sitäki puolta. toisalta jos sais sen meripoja itellee must vois olla siistii et mul olis puhdas iho. et olis kliffa kontrasti.
******
mut maire pesi naamas.

1 kommentti

martin

24.1.2008 23:51

"mullaki on missio tääl"

Tehtävä jokaisella (missiokin!)!