Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.

filosofiaa

meil hirveesti annettu luettavaks eri filosofien juttui. osa ihan ok, osa sillee et whatever ja osa vaan sillee et wtf. perjantain alkaa sit luennot. huomen vaan eka projektin käynnistys, ja aamupäiväst jaapataan mein omist projekteist. tänää saatii mälli tehtävii, pitää kaikkee sillee pohtii ja kirjottaa esseet ja sellast. im in fashion, what's that all about? oikeesti hassuu siis se te kuitenki ollu sitä breikkii mistää opiskeluist et nyt onki kaikkee. kaikkeen tottu, pitää vaan ite saada ittes täysin orientoitumaa tähä opiskelijan asemaan.

oon oppinu kaikkien luokkakavereiden nimet, huome mennää helenin ja marloesin kans tsekkaa koulun ruokalaa ketkä kaikki on homoi. me ollaan niin beverly hills 90210.. mä oon donna, helen on brenda ja marloes on kelly.

ja oi, mennään joulukuus ranskaan viikoks, jonnekki maaseudul bibin kotii. excellent. ja ens viikol antwerpen ja sitä seuraaval eindhoven. kliffaa kliffaa.


bissee

oltii eilen muutamalla, terassilla vielä vaik hiukan alka olee kalsa sit jo ja kotimatka oli kylmä. enivei, mähän en oikeesti juo olutta, enemmän siiderii ja aika usein kans viinii. tääl ei oo siiderii ja helen käski maistamaa sellast pinkkii hedelmäolutta. se on oikestaa aika hyvää. mul ei mitään tietoo mikä sne nimi on. viinii pitänee vaan aina juoda sit. mut mikä on hassuu et suomalaiset juomatavat ei oike pöde tääl. andreas joi eilen kolme olutta (ja ne oli pienii..) ja oli ihan et hän ei voi juoda enempää et on humalas. en nyt sano et se on mitenkään ihailtavaa pystyy ottaa lärvit tai sen "oikeempi" tapa mut onhan siin selvä ero suomalaisiin iltoihin. jos vaik miettii mun vimppaa iltaa hesassa..

mennään amsterdamiin lauantaina ja mä haluisin kiertää kirpparei. jos sais vaik omaa vaatevarasto täydennettyy. tuntuu ettei oo mitään vaattei. eikä ookkaa. tosi vähän. ja ku tuo ilma on mitä on ni ei oikee osaa pukeutuu (vielä) sillee oikeen ettei olis kylmä ja kuuma koko ajan. ja kastuis. sontikka olis aika kätevä olla.


koton

sain hoidettuu kaiken so far (paitsi imuroinnin) ja koton taas. löysin hyvii kirjoi kirjastost ja ajattelin alkaa luke niit jos ei se andreas nyt vastaa viestii. mä odotan et tule syksy ja saan alkaa käyttää mun uusii hienoi saappai. ja uutta villapaitaa ku täti teki. ja saan mun kaulahuivit suomest. se raidallinen pitkä pitkä ihana..


roskat

pitäis imuroida. kokolattiamatto.. yy.. roskat vietii jsut ja jotenki tä kämppä näyttää tyhjält ilman mun jätekasaa.. annoin itel luvan nukkuu pitkään tänää (7:12 asti), ottaa rennosti (hake kuvii netist, kirjottaa joku juonellinen versio mun suunnitelmist) ja käydä kahvil (andreas pyys) mut silti tiiän ettei tää tu olee.. kuitenki pakko jotain touhuta koko ajan. ja kovin meinaan lukea bibi straatmanin antaman materiaalin perjantain luennol. kyl kyl, imurointi, suihku, omena, lisää kahvii ja koululle kirjastoon. katotaa illal sit. ostin sinkuuelämän 3 kauden ku mul plääni oppii hiuka hollantii ni katon sitä hollanniks tekstitettynä ja oikesti luen niit tkstei kans. mut en saa liikaa kattoo niit. muutama jakso illas vaan.. katotaa illal sit..


juuso

sain juuson ku olin 6kk eli maaliskuus tuli 30 täytee. se on kulkenu mulla aina mukana kaikkialla jos oon ollu pidempään poissa kotoo. tavallaan hassua miten.. ei koskaan sylis tai kainalos tai mitään mut se pitää aina ottaa mukaan uuteen kotiin. juusol tein aikoinaa ekat vaatteet. ne ei ollu hirveen nättei tai istuvii mut oli vaatteet kuitenki. nyt se on rakastanu new yorkii jo pari vuotta.


joel

tapasin yhden kämppiksistäni (yhteensä 8 asuu täs talos) joel, opiskele musiikkia (en tiiä tarkemmin). ja tyttö joka näyttää japanilaiselta ja on nimeltään (kai..) evita. sovittii joelin kans et siivotaan joku päivä keittiö ja alakerta. tekis hyvää.

mul on pyykit kuivurissa. se on kapine mitä en oo oikeen koskaa voinu hyväksyy osaks omaa elämää koska se tuhoo vaatteet niin totaalisesti mut täytyy myöntää et näil neliöil se on aika kliffa ku ei tarvi levitellä pyykkei framil. okei tietty on suuri määrä vaatetta mitä en voi laittaa sinne. koska ne statukset estää ihmisii näkemäst mun alastont todellista minää ja haluun et ne pysyy kuosissa.
* * * * * * * * * *
ja mun jalka on 45-46 hiukan lestistä riippuen. oon aika iso jamppa.


jaahas

niist kengist selvis sit se ettei niit oo ku kokoon 44 saakka.. möhnä. mutta sit tajusin et mul sit 99,95€ käyttää johonkin muuhun. eka mietin et jesh jesh, jotai kliffaa MUTTA sit vast tajusinkin et koska mun eka kenkälähetys tänne makso vaan vajaa 50€ ni tottakai mä pyydän et vanhemmat lähettää mul parit kengät lisää. ekaks mul säästyy siin rahaa ja toiseksee saisin mun kamoi enemmän sillee käyttöö pois nurkis kuleksimast. must mä olen aika fiksu. ja järkevä.


pmmp

alko soimaan päässä. pakko oli alkaa kuuntelemaa. ipodi maailman nerokkain keksintö. oikeesti. mul vaik mitä kliffuut mukan ja niin pienes ja mukankannettavas muodos..

sain vihdoin purettuu (slow..) viimesen laukun. sielt tuli vastaan mun lempikuva. hiuka ei nyt ikävä mut sillee.. kaverei. tai et olis kliffaa jossa välis hengata. mut ei siis viel voi sanoo et olis sillee ikävä. (sorry..)

(paskat mul sitä kuvaa oo enää koneel. mut se mul hyllys nyt et tiiätte sit ees sen. tää vaan komppaa kivaa visuaalist maailmaa.)