Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.



privana

hetken aikaa. stella jotenki sai mut funssaamaa ku oli hetken privana ennen ku julkas et miks ei. ainakaa nyt mun ei tarvi sen enempää miettii.. tai ei mitää. eikä tä nyt niin täys priva o kuitenkaa, linkithän toimii ihan hyvin.

sunnuntai aamu, ulkon on lämmint mut harmaata. edes luettavaa, aika paljon mut kello vast puol kymmenen, koko päivä aikaa. so laters.



tilt

diktaattori melko loppupuolel. sit oi pakko googlaa hitler wikipediast. hämmentää edelleen se silmitön pahuus. ja se et on olemas edelleen porukkaa ketkä komppaa sitä. mulla ainakin henk koht siis pelkkä hitlerin kuva saa aikaan melko voimakkaan ahdistuksen. en ees uskaltanu lähtee muita saittei kattoon, ei tiä minne sivuille sitä eksyy. hitlerin puhujanlahjoistahan on paljon puhuttu, että oli niin karismaattinen ja vakuuttava puhuja et sai kansan hurraamaan vaikkei puhutussa asiassa niin paljoa lopulta (järkeä ehkä huono ilmasu tähän välii) ollukkaan. mieleen tule ehkä muitakin esimerkkejä..

mun pakko päästä ulos. alkaa seinät kaatuu päälle. tilt. muutenki. mitä järkee.


kaupoil

kaikkee pientä. tarpeellist. nyt söin ja pasta pakottaa ottaan torkut. siivosin. illal luen. kai saa ottaa torkut? nyt on kuitenki lauantai. kiva päivä ollu. ja nyt viel puhdast ja siistii. ja puhtaat lakanat.


jenkki

okei mun gaydar ei o koskaa toiminu oiken. enivei, vietin iltaa kliffal terasil, oli kaikin puolin hauskaa mut (ja en todella nyt haluu dissaa ketään sne enempää tai ..) mukana oli yks opiskelijatyttö, 23 v amerikast. (itse asias se oli floridast eli eihän se sit oo jenkki? eik jenkit ollu pohjosen porukkaa ja etelän posse muite..? tää historian tietäömys perustuu tuulen viemään) ja varmasti ihan kiva tyttö ja kaikke mut humaltuessaan hiukan liian .. innokas ja kosketteleva ja jotenkin kaikin puolin persu-suomi gosselle liikaa..

mut matkal kotiin ihan mun kulmalla maailman paras pikaruokapaikka. ostin mieltsin kasan ruokaa ja suklaata koska humala pakotti syömää enkä ollu syöny muuta ku muutaman paikallisen herkkusnackin. pitterball something something.. ne on kyl hyvii mut ei sillee jos on nälkä ni oikee toimi. enivei se ruokapaikka oli ainut mikä oli yöl auki ja osus mun matkan varrel. niin hyvää burgerii ja ranskanperunaa.. ai ai. nyt meen keittää aamukahvin. meil on ens ma joku ulkomaalaisten opiskelijoitten kahvihetki (?) tai joku ja koulua sit vast ke. eli aikaa työstää hommia eteenpäin. ja cultural studies alkaa ja siihen saatu luettavaa materiaalia ihan sikana.

mut nyt ta taa.
* * * * * * * * * * * * * * * *
okei ehkä kyse enemmän iästä? mä en tiiä. ei haluis kuitenkaa mitää tai ketää alkaa dissaamaa..


flirttiä

ilmasa (kai..) mut mähän en koskaan tajua jos joku on into me. mut mul hiukan sellanen kutina et vois olla.

yhtäkaikki edes viikonloppu, tänää museol luentojen jälkee free drinks in the garden mikä meinaa sitä et helenin kanssa otetaan kuppia. ja hiukan nyt kerron et voisin arvostaa jos muutama nuori mies (no yks on mua vanhempi) olis kans siin jossa hollil. hasuu mite sitä hakee jotain tuttua kaikista uusist ihmisist. tavallaa miettii ketä ne muistuttaa ihnaku se tekis sen jotenki helpommaks muistaa nimet ja arvata luontenpiirteet. muutaman kans tullaan tosi hyvin juttuun, muutaman kans on hiukan kielimuuri edes koska englanti ei kelleen se äidinkieli. mut se la vii, ollaan samal viival kaikki.

ja edelleen salaa tyytyväinen et lähdin tänne. enkä ees salaa. mä on tyytyväinen et lähdin. luin eilen loppuun sen mark levengoodin kirjan ja koska kosketti vimppa lause niin voisin ihan lainata sitä tänne.

"Mutta oloni on turvallinen. Kaikki on hyvin."

hauskaa viikonloppua kaikille.


netti

kiva kaveri mut sit kuitenki oon hiukan et nää.. koittaa hakee tietoo ni joo löytyy kyl mut samal tulee kaikkee niin turhaa saittii framil mist ei mitää hyötyy loppupeleis. mul nyt jo ikävä mun kirjoi, niist löytyis heti kaik mitä haluan ja tarviin tietää.

se ku eilen oli presentatio ja siel oli se good cop ja bad cop antaa palautet ni bad cop tuli tänää hiukan kehuun mun aihetta ja showta. eli se hiljasuus(hko) mitä hiuka eka spennasin oli vissiin hyväksyvää. mul kliffat mielialat nyt. koitan jo saada vietyy eteenpäin. tai mieles koko konsepti jo ihan valmiina mut sen selittäminen muille aina jotenki hikukan hankalaa. kun kaikki ei aina tunnu tajuuvan mun lauseenpuolikkaist ihan koko ideaa.

ja uu merloes lupas lähtee mun kaa ulo joku päivä kiertää utrechtin homobaari(t).