• pelsepuuppi

bissee

oltii eilen muutamalla, terassilla vielä vaik hiukan alka olee kalsa sit jo ja kotimatka oli kylmä. enivei, mähän en oikeesti juo olutta, enemmän siiderii ja aika usein kans viinii. tääl ei oo siiderii ja helen käski maistamaa sellast pinkkii hedelmäolutta. se on oikestaa aika hyvää. mul ei mitään tietoo mikä sne nimi on. viinii pitänee vaan aina juoda sit. mut mikä on hassuu et suomalaiset juomatavat ei oike pöde tääl. andreas joi eilen kolme olutta (ja ne oli pienii..) ja oli ihan et hän ei voi juoda enempää et on humalas. en nyt sano et se on mitenkään ihailtavaa pystyy ottaa lärvit tai sen "oikeempi" tapa mut onhan siin selvä ero suomalaisiin iltoihin. jos vaik miettii mun vimppaa iltaa hesassa..

mennään amsterdamiin lauantaina ja mä haluisin kiertää kirpparei. jos sais vaik omaa vaatevarasto täydennettyy. tuntuu ettei oo mitään vaattei. eikä ookkaa. tosi vähän. ja ku tuo ilma on mitä on ni ei oikee osaa pukeutuu (vielä) sillee oikeen ettei olis kylmä ja kuuma koko ajan. ja kastuis. sontikka olis aika kätevä olla.

2 kommenttia

stellagrrrl

12.9.2007 12:23

ihan ekaksi: hankkiudu eroon kavereista, jotka eivät juo. jotain yhteistä on oltava! se on vissi. ;)

tokaksi: opeta ne, jotka vasta ottavat vauva-askeleita juomisen kanssa, vetämään niin kuin raavaat äijät. kuten me, vanhan geezerit.

iloinen seuraus: maailma täynnä hiukan paranoideja alkoholisteja. jippii!!

Rokkihomo

12.9.2007 16:33

On levoton olo.
Ja kaikki kattoo mua.