Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.

saldo

eilinen ei menny ihan niinku suunniteltii. nähtii toinen näyttely mut toine skipattiin koska koska oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja terassilla viini oli halpaa. ostin tuskean nahkatakin, ei tarvi roudaa suomesta. hyvä. ja käytii helenin luona. ihana kämppä damin keskustassa. oon aika kateellinen, se oli tosi kiva.. kahdes kerrokses, pieni puutarha, vanhat lankkulattiat..

kaveri houkutteli pariisii juhlimaan synttärei tiistaina. sil olis maksettu hotellihuone.. joo tiiän ettei olis varaa millään mut tooisaalta saan alennuksle kaikki junaliput ja kaikkee ja kyl se jotenki olis mieltsi ajatus et pääsis pariisii. pitää kattoo mitä ne liput maksaa.. ei ei ei ei mul nyt mahist mennä sinne.



porsas

olin ilan himas ja hain kaupast hemmotteluu ja löysin mielettömän mansikka-vanukkaan mis oli tieety mukan mansikkakastike. niin hyvää ja niin keinotekosen makunen. mul joku ihmellinen fiksaatio aina välil saada kaikkee ylimakeeta ja yli..kaikkea. mitä kaempana kaikist luonnollisista makuaineksist sen parempi. okei se oli ihan järjettömän kokonen ja loppuvaihees mua alko etomaan mut ihan kliffa muuten. eikä se oikeen punkun kans sopinu sinällää.

nukuin ikkuna auki ku ilma aika huono mun huonees ku poltan sisäl. nyt sit hiukan nane vuotaa ja jalkoi särkee. mut peiliin voi katsoo. pitäs lähtee sinne amsterdamii päin tänää. sinne ilmeisesti tulos enemmänki kaverei mukaa. ehkä tapahtuu joku baari-tuokiokin sit siel. pitäs maksaa laskut nyt ni tietäs kuin paljon on loppukuuks rahaa. ei varmaan kovin paljoo jää..mut sen nahkatakin mä haluisin löytää kyl..



valaistuminen

tapahtu tänää luennol. mä oonki lopulta iha fiksu. sillee et tajuun kaikkee juttuu.. vaik oonki in fashion. tänää oli vaan yks luento ja meinaan viettää illan himas viinipullon kaa kirjottaen. aika mälli kaikelaist mitä pitäs funssaa ja kirjottaa ja kaikkee. kreisii.

huome damii. missiona kiertää kirppiksii ku mun pitäs löytää ruskee nahkatakki. omat kaik suomes pakattuna ja helpompaa nyt koittaa löytää uus. sit olis kaks näyttelyy ku olis edessä ja illal luento&näytös muslimien muodista. nyt lakanat pyörii konees ja jopa hiukan siivosin. en tiiä olisko tarve viinin kans jotai hyvää illal tai olisko vaan viini, turvallinen pöhnä ja tuutilullaa. melkee jälempi vaihtoehto ku pelkään etten saa laihdutettu tarpeks tääl jos vaan syö.

aloin kuuntelee marc almondii pitkäst aikaa. ihanaa. en tiiä koska tohtii viinin avata..? joko ennen neljää?


facebook

nerokas!! nyt jo koukus raasu siihen.. myspace tuntuu ihan daijult nyt. mitä mittää, farkut kuumina jalkaa ja kohti koulua. ta taa, eri mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikil.


väsyny

nukun taas hiukan huonommi. levottomii unii ja väsyttää koko ajan. ehkä vika on sängys? okei kans kahvinjuonti taas lisääntyny. koitan syödä jotenki järkevästi ja monipuolisesti ja liikuntoa tulee harrastettuu ihan ok ku kävelen kaikki matkat hela tiden. iltasi ku tuun kotii oon niin poikki ettei jaksa oike mitää. ei sillee väsyny et nukkuis ku vaa uupunu. mul alkaa hiukan tulee ikävä kans sitä et sais jotku asiat puhuttuu suomeks.. ei tarvis jotenki keskittyy niin paljoo koko ajan.. tai en tiä onk se keskittymisest mut ju nou- rasittaa välil.

huomen amsterdamii kiertään kirpputorei ja sit rijksmuseumis äyttely muodin historiasta ja mennään myös sinne. andreas ja george tulee kans. ens torstaina mennään antwerpeniin. mä meen itseasias ens viikol 2 kertaa antwerpeniin. mut oi nään kaverin siel siis suomalaisen eli saan puhuu suomee.. ihanaa..en ajattele mitään mitä sanon.



unia

hiukan eroottissävytteisiikin, muty myös ouyoja unia mis must oltii leipomas poptähtee. hmm.. tänää eka tapaaminen museolla ja selvinne eteenpäin hiukan mitä tapahtuman ja tuleman pitää. mul tavallaan jonkunlainen käsitys mut en me sanoo mitää koska mul kans taipumus ymmärtää asioit väärin.

mun sänky on heteka. vinku ja vitisee ku hiukanki kääntyy. tavallaa se on kliffaa mut toisaalta mä kans heräilen omaan meteliini alvariins et kyl kyl on hankalaa.


trumpetisti

eli mun kämppis joel on bostonista ja soittaa trumpettii. mun gaydar sanoo et se on homo, mikä meinaa sitä et sil on vaimo ja 3 lasta. mul on tuo gaydar hiukan off asennos. sen takia mennään tyttöjen kaa kafeteriaa tekee arviointii. ne sanoo et ne tuntee kaikki. mä oon niin koulun kuuleimmas klikis..