• pelsepuuppi

filosofiaa

meil hirveesti annettu luettavaks eri filosofien juttui. osa ihan ok, osa sillee et whatever ja osa vaan sillee et wtf. perjantain alkaa sit luennot. huomen vaan eka projektin käynnistys, ja aamupäiväst jaapataan mein omist projekteist. tänää saatii mälli tehtävii, pitää kaikkee sillee pohtii ja kirjottaa esseet ja sellast. im in fashion, what's that all about? oikeesti hassuu siis se te kuitenki ollu sitä breikkii mistää opiskeluist et nyt onki kaikkee. kaikkeen tottu, pitää vaan ite saada ittes täysin orientoitumaa tähä opiskelijan asemaan.

oon oppinu kaikkien luokkakavereiden nimet, huome mennää helenin ja marloesin kans tsekkaa koulun ruokalaa ketkä kaikki on homoi. me ollaan niin beverly hills 90210.. mä oon donna, helen on brenda ja marloes on kelly.

ja oi, mennään joulukuus ranskaan viikoks, jonnekki maaseudul bibin kotii. excellent. ja ens viikol antwerpen ja sitä seuraaval eindhoven. kliffaa kliffaa.

3 kommenttia

stellagrrrl

12.9.2007 21:00

"osa ihan ok, osa sillee et whatever ja osa vaan sillee et wtf." kuulostaa filosofialta.

t. (ex-)filosofi

pelsepuuppi

12.9.2007 21:31

mä tuun piinaamaa sua jossai välis sit kysymyksil eri tyyppien jutuist. en sen tarkempii mut professionaali vastaus mun kysymksiin eri filosofeist. kuten just wtf?

stellagrrrl

12.9.2007 21:45

ihan rauhassa, lupaan antaa filosofille soveliaita vastauksia. eli wtf...