Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.

torstai

ja toivo huipussaan. illal olis tarkotus käydä drinksuilla uusien kavereitten kanssa ja huome koko päivä luentoja. se on aihe muovautunu teemalla "politics of design" ja hirveen monta luennoitsijaa siel eli edes varmaan ihan kiinnostava ja antoisa päivä. mutta se ei silti meinaa sitä ettei vois olla hetken aikaa juovuspäissään torstaina. aina voi olla juovuspäissään.

nyt mua juippii ettei mull oo mitään mun kirjoi mukana. muutamaa olis tarve lukee nyt mut luulen et ne löytyy koulun kirjastost. ja marraskuussa mä san sit otettuu jotai mukaa ku käyn koton.



väsy

vaik ei muka jännittäny tää päivä eikä es mun presentaatio ollu kovin pitkä jotenki aika poikki silti. siivosin keittiön, juttelin kämppiksen (yhden niist) kans. imuroinu tyttökultii netist ja nyt vaan makaan loppuillan peiton alla. tääl on ihan sika kylmä. ja märkää. tänää satanu koko päivän.


aamukahvia

vihdonkin omas huonees ja kodos. joo pikakahvii mut se aika hyvää. tai siis hyvää. tänään pitäs pitää pieni presentaatio koulus. mun vuoro päivän lopussa. mun pitäs kans löytää jku mentor itelleni, mut kuka ja mist? lokakuun loppuun aikaa ja kaik ok. nyt suihkuu ja sit funssamaa vaattei ja pakaan kamoi kouluu varten. tavallaa hassuu on se et vaik paino kamat paljon ja oli must hirvesti mukan roinaa ni nyt ku ne vaatteet on kaapis se näyttää niin tyhjältä.. hiukan sellanen olo ettei noilla vaatteila pärjää koko vuotta. paitsi joo, oon ostanu ekan vaatteni jo täält. tai siis su amsterdamist ja se yllättäen on harmaa college. it's the kind i like.


kotikanava

aika kaponen ja kovin same mut se ei haittaa mua. se on mun oma kanava. ei just näy ikkunast mut melkee. yks torppa pykätty mun ja kanavan välii mut sit jos kulkee ovest 5 metrii eteenpäin on jo kanavan varrel. ist kiva.


kotikatu

ja mun kotitalo näkyy siin kans ihan se vimppa talo siin vasemmal.
***************
no eihän se ees sit kunnol näy siin. sorry just ny ei ol parempa kuva siit. mut you get the idea.



tiistai

päätettiin skipata päivän viimeset tunnit. olis ollu urban interior designin joku spektaakkeli. oltii sen sijaan syömässä ja muutamalla lasilla winkel van sinkelissä. muutaman koulukaverin kanssa jo tosi kliffasti samalla aaltopituudella. kaikkihan vaikuttaa tosi mukavilta. myös minä. huomenna mun pitää pitää pikku presentaatio.. joo jännittää ja ei. edessä on aika pitkä päivä. toivottavasti silti antoisa. ja sovittii et torstaina mennään ja ollaan humalassa. perjantaina on vaan koko päivä luentoja tai siis .. no, en ihan tiiä mikä juttu mut ei tarvi ite puhuu ihmisil mitää järkevää.


tukkoo

suihkun viemäri ei vedä. eli vesi kaikki lattial ja kliffasti myös lattial suihkun ulkopuolel. pitäs varmaan tehdä asial jotain. mua etoo. en ostanu eilenkään viel mitää kahvii itel tänne eli en oo saanu aamukahvii ja seki vaikuttaa olotilaan aika voimakkaasti. ilman kahvii on jotenki (siis aamukahvii) pää tukos. tuntuu ettei ajatus kulje ku se yleensä säkenöivää.

tänää kahvii ja vedenkeitin ja .. mikä muu mul oli listal? ai nii fillari. v**u ku olis monark tääl. mut se kuitenki pöllittäis heti ku se niin viilee.. ilman kahvii huomaa kans et väsyttää aivan mielettömästi. eli alan kalppii kaupunkii ja haen ihanat ylelliset kahvit jostai.. illal pitäs pestä pyykkii, alkaa päntsy haista jo niin pahal et lapset itkee ja koirat ulvoo ku mene ovest ulos.


tauko

muutaman tunnin tauko ja sit taas koulua. eka viikko käydää kaikis tutustuu erilaisii näyttelyihi ym ja ihan kiva seki koska ju nou tutstuu paikkoihi ja ihmisii ja siltappaa. meil on syksyn aikana 3 opintomatkaa, eindhoveniin, antwerpeniin ja ranskaan. aikataulullisesti tulee olemaan ihan sikakova työmäärä edes. mut se on vaan hyvä. mä kuitenki kaiken hengauksen keskel tykkään et on tekemist ja aikataulut ja deadlinet. toi kieli pitäs saada jotenki haltuun enemmän tai siis tarkotan et ees jossain määrin. oli mukava huomata et opet kaikki muisti mut, koulumatka mene kävellen puole tunnis, aika suora reitti vaik aamul eksyin ku niin paljon kaikkee pikkukatuu ja laanii ja kaikkee mut peril pääsin. luokal on 10 tyyppiä joista 4 suuntautuu hiukan toisin ettei suunnitteluun. meil on vasiten varattu oma luokka mikä tietty bonus koska mul nyt ei tietty o mitään työtilaa tai muuta.

mennään koulukavereitten kans syömää hetken päästä. ja nyt otan kameran mukaan et saan muutamii kuvii otettuu uudest kodost. nyt pitäs saada vatteet kaappii j jotenki järjestettyy tää paikka.