Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

It's all about me, me, me.. :)

Käykää muuten katselemassa ihastuttavia tuotteita osoitteessa: http://www.davidandgoliathtees.com/

Niin eli siis, blogilaatikkooni (postilaatikon vastine?) kolahti viesti, että miut on haastettu. Tässä vaiheessa tiedän jo täysin turhaksi laittaa haastetta eteenpäin, joten haastan KAIKKI! jotka lukevat mun blogin. ;) (ja eivät siis ole vastanneet). :) Mitäs menit lukemaan. :D

Eli tässä virallinen litania:

Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista pitää itsessään ja elämässään. Ja mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja että mistä saa lisätietoja. Kerro säännöt omassa blogissasi.

And then the fun part:

1) Silmäni. Ne ihanat vaaleansiniset, joilla voi joko haaveilla tai tuijottaa The Bitchy Ice Queen of Finland (tm) -tyylisellä katseella. :)

2) Roolipelit!! :) Erityisesti Ars Magica, Mage the Ascension ja Dungeons & Dragons (3.5 edition) :) Olen omanlaiseni nörtti. Ja tietenkin Ropecon (www.ropecon.fi)

3) Elämämme miehet, lempilapseni, joka valitettavasti on jäänyt tauolle kirjoittajan herpaannuksen vuoksi :P

4) Lontoo :) Ehdottomasti Lontoo. Se on osa elämääni jo liki 40 kertaa siellä käyneenä (Suomesta!) ja siitä, että tämän lisäksi asuin sen likellä vuoden verran :) Sitä vaan rakastaa tai vihaa. Ikävä kyllä siellä on viime aikoina tapettu turhan monta teiniä.

5) Lay-overit vs. edes-takaset :) On se kieltämättä kyllä aina todella ihanaa viettää hetki siellä, minne lentää. Tai ainakin naapurisaarella. Ensi viikonloppuna Teneriffalla vaan saisi olla parempi sää. Enkä juo pullollista halpaa viiniä, josta tulee päänsärky.

6) Latina :) Haluan oppia latinaa. Sehän on maailman järkevin kieli opetella! Mutta ainakin kaunein.

Noin, ja taas tiedätte hieman enemmän minusta. :)



Simsalabim, osa 2

(lue ensin osa 1) :)

No, käyttelin edellisessä kuvassa ollutta silitysvälineistöä ja tempaisin ennen salille menoa (minne muuten en sitten tänä torstaina ehtinyt, kun menen Hanskan kanssa kaffelle :) ja tuloshan on seuraavan näköinen. :) Perin onnistunutta, etten itse sanoisi :)

np. Mike Oldfield - In High Places


Simsalabim, osa 1

Noin viikko sitten (pahus, tuli muuten juuri mieleen, että pyykkikone pitää pistää hurajamaan!) pesin pöytäliinani tältä pöydältä ja siitä alkaen siihen on hieman päässyt kertymään ylimääräistä - ja täysin asiaan kuulumatonta - tavaraa (kuten varmaan huomaatte).

Kuvan silityslauta ja -rauta liittyvät juttuun. :D

np. Mike Oldfield - Foreign Affair


torstai? onko tänään jo torstai?

..mitähän se oli, mikä mun vielä piti muistaa tehdä..

Tuo on jotain niiiiin yleistä näinä päivinä taas, kun koettaa aivotoimintaa jakauttaa ties kuinka moneen eri asiaan samaan aikaan. :) Onneksi ihminen sentään käyttää 10% aivokapasiteetistaan!

Heräsin noin 45 minuuttia sitten ja nyt jo olen hoitanut muutaman hieman roikkumaan jääneen asian (ja kuolemakseni en muista, mitä vielä piti juuri nyt tehdä) ja suunnittelen kovasti salille lähtöä. Haluaisin myös hankkia sykemittarin ('kiitos' siitä Hiirulle!) ja illemmalla pitäisi päätyä kaverin yhtiön lanseeraustilaisuuteen. :)

Ja lauantaina olisi taas lento edessä. Toisaalta ihan kiva asia, mutta la-su -keikka on ehkä yksi niistä raskaimmista: sitä on myöhään illalla hotellissa (useimmiten juuri niin myöhään, ettei jaksa/viitsi/halua enää lähteä syömään mihinkään) ja sunnuntain lähtö on juuri sen verran myöhäinen, että herää aikaisin ja ei ole mitään tekemistä, kun mikään paikka ei siellä ole oikein auki. Ja juuri kun aurinko alkaisi paistaa allasalueelle, pitääkin jo seistä tönöttää univormu päällä odottamassa bussia. :) (mistä tulikin mieleeni, että uimavaatteet pitääkin pistää tänään pesukoneeseen, apuapua)

Toisaalta taas, missä muussa ammatissa pääsee löhöämään +25 asteeseen altaan vierelle (mielellään GT kädessä) ja ihan luvan kanssa?! :D Harmittaa vaan, että kouluasiat (ja mahdolliset kesätyöasiat) estivät lennon vaihtamisen kaverin kanssa. :(

Kaiken kaikkiaan, tänään tulee olemaan kiva torstai :)

np. Meiju Suvas - Pure mua (mulla on ikävä Hanskaa)


Ah, tiistai!

IhQ! :)

Tiistai ja vapaapäivä! :) Eei, ei minulla joka tiistai ole vapaata, tänään vaan - eilisen raskaan työpäivän jälkeen - on tiistai ja vapaata, eli toisin sanoen aivan täydellistä! :) Ja ihmettelin itsekseni, miten voin olla pitkän Funchal-päivän jälkeen näin pirteä, vaikka vielä aamusta oli aivan hakattu olo. :)

Suunnittelin juuri suihkussa (joka muuten on aivan täydellinen paikka suunnitella päivää!) meneväni kamerani kanssa keskustaan ja räpsiväni kuvia aurinkoisessa säässä. Siis kaupunkikuvia. Viikonloppuna tuli tallusteltua pitkin Kaivopuistoa ja Kauppatoria ja otettua sieltä puolelta (taas kerran) lisää kuvatuksia kovalevyn täytteeksi.
Ja alapuolen kuvassa on muuten Suomenlinna (Island of Suomenlinna, kuten eilisessä euroviisuohjelmassakin sanottiin) Kaivarista katsottuna.
Miksihän muuten valtaajat eivät vallanneet linnoitusta talvella, kun sinne olisi päässyt kävelemään jäätä pitkin? :>

Ja onko muuten aivan ihanaa, että kevät on viimeinkin tulossa. :) Jo pelkästään sen takia pitäisi saada housut ja sukat jalkaan ja tallusteltua tuonne lämpimäähköön (+5) kevätsäähän. :) Jos oikein keväthuumaus iskee, voisin mennä kyselemään hieman kasvohoidon hintoja läheisestä puljusta. ;) Ehkä sen jälkeen minusta tulisi komea. :D

np. Annika Eklund - Shanghain valot (taas kerran...)


Imbolc

Tiedän, Imbolc meni jo, mutta tässä silti jotain siihen viittaavaa :-)

"Kun kynttilän liekki syttyy, pyydän että Brígidin tuli palaisi sielussamme ja kaikissa niissä sieluissa, joita tapaamme. Pyydän, ettei kateus tai kauna, viha tai pelko sammuttaisi liekkiä. Pyydän, ettei välinpitämättömyys tai apatia, ylpeys tai väheksyntä kaatuisi liekin päälle kuin kylmä vesi, joka sen voisi tukehduttaa.
Sytyttäköön kipuna sieluissamme rakkauden tulen, joka palaa kirkkaana läpi tulevien päivien. Antakoon Brígid meille kyvyn lämmittää heitä, jotka ovat yksin, heitä joiden sydän on kylmä ja eloton, jotta kaikki voisivat tuntea Brígidin rakkauden.

:)

En ole maailman paras kääntäjä, mutta tuo vaan on jotenkin niin kaunista. :)

Ja nyt nukkumaan! :)

np. Tapio Rautavaara - Sininen uni (osuvasti)


Aamu työpaikalla

Tämä kuva palauttaa niin paljon muistoja mieleen, ettei hyvä tosikaan. :) Niin hyviä kuin huonoja.

Tiedättekö, on ollut aika, kun minäkin jouduin kantamaan töihin mukaan omat eväät ja - ennen kaikkea - oman kahvipurkin! Maidon sentään sai talon puolesta. :D

Ehkä juuri sen omien eväiden kantamisen takia laihduin vuoden aikana 15 kiloa. :P Lähde sinäkin mukaan Ryanair-dieettiin... :D


Me <3 lentokoneet

En tiedä mikä siinä on. Pidän lentokoneista ja niillä matkustamisesta ja niissä työskentelemisestä. :)
Tiedän ettei se ole se vihrein tapa liikkua paikasta toiseen, mutta jostain se on pienen stuerttipojankin pakko leipänsä tienata. :D


Päivystys

Kello on nyt kahdeksan ja tämän aamun päivystys on takana. Jotkut ovat ehättäneet kysymään minulta, miksi ihmeessä haluan herätä neljältä aamulla ja valvoa kahdeksaan, kun kerran olen kotona ja voisin nukkua läpi koko tympeän homman - olettaen siis, ettei soittoa töihin tule.

Samalla vaivalla valvon ne neljä tuntia ja menen sitten muutamaksi tunniksi nukkumaan, kun nukkuisin koko sen ajan koiranunta ja pelkäisin, että puhelin pirahtaa ja saman tien pitäisi melkein olla menossa.

Minusta on toisaalta todella kiva herätä kaikessa rauhassa (vaikka työjutuista tavallaan onkin kyse) ja käydä rauhassa suihkussa ja nauttia kupillinen hyvää, reilun kaupan pakastekuivattua kahvia. :) Kaiken tämän kiireettömyyden jälkeen, olen huomannut, minua ei vit... ärsytä enää läheskään niin paljoa, jos se soitto töihin tulee.

Tänään melkeinpä toivoin, että se soitto olisi tullut. Olisi tienannut hieman enemmän rahaa tälle kuukaudelle (se olisi aivan tervetullutta) ja samalla olisi säästynyt huomiselta kammopäivältä.

np. Danny Elfman - Charlie and the Chockolate Factory Main Title (hulppeaa ja ah-niin-Elfmania)