Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2008.

Ikea

Tuli taas käytyä Ikeassa.
Tällä tavalla "vanhempana" on hieman hämmentävää, kuinka vähän sieltä oikeastaan löytää mitään sellaista, mikä ennen olisi ollut "ehdottomasti jokaiseen kotiin kuuluvaa".

Tosin hauskaakin riitti - lähinnä nimien kanssa.
Harmittaa, ettei tullut otettua kuvaa Bollö puutarhakalusteista. (Miksei se voinut olla Böllö?)

Joka tapauksessa, riemastuttavaa perjantaita Ikean pyykkikorin kanssa...


IhQ

Ah, eilen illalla yksi pitkäaikaisista haaveistani kävi toteen ja pääsin kuuntelemaan ihan livenä Clannadin musiikkia. Suunnilleen 2h ajan sain olla jossain ihan muualla; monen kappaleen ajan istuin silmät suljettuna ja muistelin joko reilun kymmenen vuoden takaista aikaa - tai sitten vaan nautin musiikista... Se oli taianomaista.

(hieman vanha video, mutta toimii silti...)

http://www.youtube.com/watch?v=gnjP57cic70

(Theme from Harry's Game... mistä yksi heistä sanoi: "Some of you might know this next song...")

http://www.youtube.com/watch?v=sUiu-JztpKE

(Ja tietenkin meille vanhemmille myös tämä TV-sarja on tuttu... Robin Hood, vuodelta 1986)

http://www.youtube.com/watch?v=9iJwiGEZZto

Tosin olisin voinut jatkaa heidän kuuntelemistaan vielä toiset kaksi tuntia...


Vappu oli ja meni

Joo'o, oli taas hieman erilainen vapunvietto. Tosin nukkumaan pääsin silti eilen aamulla viiden aikaan... ;) Ja en edes päässyt baariin saakka!

Juttuhan siis meni näin:
Vappuaattona puhelin pirahti ja päivystykseltähän sitä joutui painumaan töihin. Meidät lennätettiin ensin Tukholmaan ja jokainen oli saanut hieman eri tietoa siitä, minne Tukholmasta eteenpäin.

Lopputulos oli, että veimme 13h kentällä odottaneet matkustajat Dubrovnikiin (kone oli mennyt särki aamusta) ja sieltä lensimme Kemiin.
Olisi voinut kuvitella, että nämä 13h lomansa alkua odottaneet ihmiset olisivat ensimmäisenä ärisseet meille, kun ollaan kauheesti myöhässä ja muuta sen sellaista - mutta ei! Meidän kaikkien suureksi yllätykseksi kone oli täynnä iloisia ihmisiä, joiden suurin murheenaihe oli, että "te raukat olette joutuneet Helsingistä asti tulemaan tänne meitä viemään - ja vielä vapun aattona!" :D :D
Oli perin sympaattista :)

Ja sieltä tyhjällä koneella Kemiin, jossa sitten eilen näinkin jonkun vapputapahtuman torilla (kovasti lauloivat jotain, joka kuulosti työväenlauluille) ja jossa muuten oli ihan T-paita keli!! :) Juttelin asiasta hotellin mukavan respantädin kanssa ja hän sanoi, että sää oli erikoisen lämmin. :)

Näin tämän vuoden vappu. Enkä taaskaan saanut pitää yo-lakkiani :/