Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2007.

Joo'o, blondia

Että näin tällä kertaa. Ihan itseäänikin huvittaa, joten on pakko taas jakaa muiden kanssa omat toilailut. :D

Käväisin suihkussa, kuten varmasti aika iso osa muustakin väestöstä on tänään tehnyt ja melko tavalla tasaisen säännöllisesti joka päivä käy.

Tämän jälkeen nautiskelin hieman lasagnea (kyllä se Saarioinen osaa, minä en!) ja lueskelin netistä uutisia ja meseilin.
Jossain vaiheessa alan haromaan hentoja hiuksiani ja ihmettelen, kun on niin jotenkin likaisen oloiset, vaikka juuri suihkussa kävinkin!

Blondi unohti hoitoaineen hiuksiinsa (ja ei, se ei ole sellaista hiuksiin jätettävää mallia). Näitä päiviä.


Waaaassss!?!

Luin juurikin myös BA:n työhakusivuja tarkemmin. Ovat menneet sitten lisäämään sinne kriteereiksi myös seuraavaa:

"The ability to, whilst facing forward, walk and fit comfortably down the aisle, fit quickly through the overwing window exit, and to fit into a jump seat harness without modification including closure without a seatbelt extension."

Mun pitää alkaa laihduttaa, eihän tällanen laardiperse mahdu koneen käytävälle! >)
Sentään jatkovyötä en tartte, mutta harmittaa toisaalta kun se Enkkulavuoden aikana mennyt 15kg on tullut takaisin Suomessa oloaikana... :P


Re vera, cara mea, mea nil refert.

Tuon voisin viimeinkin todeta.

Maltoin antaa itselleni lepotauon töistä ja hektisestä elämästä (huomenna olisi taas lento) ja koettaa jopa parantua! Huisaa! Ja päätin, että edes tämä yhtiö ei ole sen arvoinen, että lentäisin kipeänä, tartuttaisin (enempää) työkavereitani ja tuhoaisin terveyteni. :) Terveyteni on Minun ja ei kenenkään työnantajan!

Niinpä nyt istun kotona koneella ja koetan, aivotoiminnan lamaantumisesta huolimatta, saada aikaiseksi 1705-juttua ja se on vaikeaa! :P
Mutta vaikeuksien kautta voittoon (alea iacta est, nyt kun latinaa viljellään jo otsikossakin) ja toivottavasti saisi kasaan sellaisen tapahtuman, millaista siitä uumoillaan. :)

Go check: www.1705.fi (siä on kuvauskisaki)

np. Alex Otterlei - Lady of the Lake


MMS Bloggaus

Mene ja ripusta pyyhkeesi siten, että myös perheen nuorimmaiset saavat niistä hupia ja hyötyä. Jos ei muuten, niin voit myös ripustaa vanhat sukkahousut minne vaan.. :D
Kuva voi myös antaa vastauksen ikiaikaiseen kysymykseen: miksi pesemme pyyhkeet, kun käytämme niitä puhtaina suihkun/kylvyn/saunan jälkeen?!


Sulaa hulluutta?

Tämä koko viikko on saanut minut miettimään hieman uudelleen arvomaailmaani ja sitä, miten minun pitäisi suhtautua erinäisiin asioihin. Sen lisäksi onnistuin lukemaan lööpistä, että influenssa-aalto on saapumassa tänne. Tulin siis samantien kipeäksi. Psykosomaattista?

Nytkin istun koneeni ääressä (kello on 5.20) miettimässä olenko aivan latvasta laho? Eivätkö herneeni nyt kolise toisiaan vasten?
Olen lähdössä töihin, vaikka ääni ei kulje kunnolla ja kuumettakin eilen taisi vielä olla. Tästä aamusta en tiedä, kun en kehtaa laittaa mittaria kainalooni. :/

Se on saanut minut mietteliääksi, lähinnä sen suhteen, miksi teen taas kerran tämän itselleni? Työpaikkani on sellainen, missä en edes viihdy, joten miksen soita itseäni kipeäksi? Tämä ei voi johtua lojaaliuudesta työnantajaani kohtaan - sitä kun ei ole. Ennemminkin minulla on vielä lojaaliutta työkavereitani kohtaan (tai sitten ei, koska menen kipeänä töihin?). Tiedän, että jos jäisin sairaslomalle tänään, tilalleni joutuisi toinen, joka on yhtä sairas kuin minä. :) Ja jos hän ei menisi, töissä olevat työkaverimme joutuisivat lentämään minimimiehistöllä. Tunnen syyllisyyttä siitä, että menen töihin ja tunnen syyllisyyttä siitä, että jäisin kipeänä kotiin. Piru periköön suomalaisen mielenlaadun!

BA hakee stuertteja ja lentoemoja muuten (www.britishairwaysjobs.com) parhaillaan. Pitäisi varmasti täyttää hakemus ja miettiä vakavasti muuttamista takaisin Englantiin paremman työpaikan perässä. Ja pysyvämmän. Toisaalta se on Gatwickiin oleva paikka ja huhujen mukaan sieltä on todella vaikea päästä ylenemään mihinkään muualle. Vai oliko se eurofleet, mistä oli vaikeampi päästä longhaulin puolelle? Äh, muistaisipa senkin.

Mutta kaikki ei ole hullusti (vaikka itse taidankin olla?)!
Olen viimeinkin alkanut täyttää kalenteriani. Löysin tämän aivan mahtavan kalenterin/päiväkirjan Englannista aivan sattumalta vuodenvaihteen tietämillä (http://www.thesacredjourney.com/) ja viimeinkin minusta taas tuntuu, että alan saada kiinni henkisestä puolestani! :) Ehkei maailma ole aivan pelkästään materiaalinen paikka! :D

Ah, totta. Blogauksen kuva soveltuu juttuun. Minulla on juuri tuollainen olotila tänäänkin.

np. Oblivion title music