Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2012.

Shahada.

Viikko sitten perjantaina, 10.2.2012, lausuin ääneen sanat:

la ilaha illa-llah wa-muhammadun rasulu-llah.

"Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala ja Muhammad on Hänen lähettiläänsä."


Jännittävyyttä

Viimeinen bloggaukseni oli aikamerkinnältään viime toukokuulta. Sitä edellistä en edes tullut katsoneeksi ja silti olen edelleen 20 aktiivisimman bloggaajan listalla! Tosin viimeisellä sijalla, mutta näkyvissä silti! \o/

En edelleenkään tiedä, jatkanko bloggaamista muodossa tai toisessa, täällä tai jossain muualla, mutta onhan se kiva aina silloin tällöin rustata ajatus tai kaksi "paperille" ja jakaa se kaiken kansan nähtäväksi.
Syy siihen, miksi tänä iltana istun koneella ja kirjoittelen tätä on vain se, että etsin netistä kuvaa käyttööni ja löysinkin yhden! Oikein otollisen kuvan, jonka laitan tämän postin yhteyteen. Se on kuva hihasta, jossa on kolme raitaa. Ja kuinka ollakaan, se löytyi Googlen kuvahaun kautta ranneliike.netin blogeista ja omastani kaiken lisäksi! :D Mystistä johdatusta? Inshallah! ;)

Joka tapauksessa, kuva sai minut ajattelemaan ja lukemaan vanhoja postauksiani ja miettimään elämää ja sen kulkua. Tässä on nyt reilun kahden vuoden aikana muututtu sinkusta (= "mä en siis ikinä enää ala suhteeseen") aviomieheksi, joten perhe-elämä miehen ja koiran kanssa kukoistaa. Ajattelin myös palata sairaanhoidolliselle veli-hento-valkoinen -uralle, mutta se nyt kaatui omaan mahdottomuuteensa. Lentotyö pitää edelleen minua otteessaan ja ilmeisesti myös työkaverini arvostavat minua ihan kiitettävästi. Jos näin on, niin pysytään sitten ammatissa, missä olen hyvä. Tulevaisuudesta sen verran, että jonain kauniina päivänä minut tulee tapaamaan A380 matkustamossa hymyilemässä matkustajille. :) enempää en kerro ja enemmästä en vielä tiedä!

Eli hei kaikille vanhoille tutuille ja uusille tuttavuuksille! :)