Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.

Huomenta?

Tässä sitä taas istutaan! Melkeinpä keskellä yötä ja samaan aikaan kuin viimeisten kirjoitusten kanssa. Tosin sillä erotuksella, että nyt olen jo noussut ylös 40 min takaperin , käynyt suihkussa ja valmistaudun parhaillaan tulevaan päivään kahvikupillisen voimalla. Voisipa edes sanoa, että "onneksi on sentään jo perjantai!"
Nykyinen työpaikkani muistuttaa aivan liiaksi viimeistä edeltävää työpaikkaani, että voisin edes nauttia töihin menemisestä.
Ja koskahan säätieteilijät korjaisivat säätietojaan sen mukaan, mitä ulkona näkyy, kun ikkunasta katsoo pihalle. Säätietojen mukaan ulkona on nyt "melkein selkeää" ja ikkunasta katsottuna tämä tarkoittaa siis vesisadetta. No, onneksi en ole sokerista tehty! :D

Kivaa perjantaita kuitenkin kaikille vesisateesta huolimatta. Ja meille allergisille ihmisille vesisade kuitenkin tarkoittaa hetkellistä vapahdusta siitepölyn piinasta. :)


Yömietintää

Tiedättekö myös mitä.
Tällaisina hetkinä, kun saa hetken aivan rauhoittua, välittämättä siitä, että huomenna sama rumba jatkuu kuin mitään yötä ei olisi ollut välissäkään on aivan mahtavaa istua alas hetkeksi, tuijotella ulos ikkunasta ja nauttia noin puolen litran kupillisesta teetä ennen kuin suuntaa petiin. Ja jalassa tietenkin ikuvanhat, kulahtaneet villasukat :)

Muistakaa Eevan tyttäret ja Aatamin pojat tällaiset elämän pienet ilot ja se, että loppujen lopuksi se ei ole se, mitä muut meistä ajattelevat, vaan miten me osaamme helliä itseämme :)


1705

Tiedättekö mitä? Seuraa tilitystä! :D

Kello on kohta kolme aamulla, kyseinen tapahtuma on onnellisesti takana ja on hieman aikaa alkaa huoahtaa ennen seuraavaa toimenpidettä.
Henk.koht. olen todella pahoillani, että olen pitänyt suurinta osaa ranneliike.netin poppoosta puuhaamassa tuota nelinumeroista juttua viime ajat niin tiiviisti, ettei tänne ole ehtinyt oikein kukaan tekemään oikeastaan mitään. Asioihin on tultava muutos! :D

Niille, jotka olitte läsnä tapahtumassa: toivottavasti nautitte ja biletitte riemurinnoin! :)
Ja niille, jotka ette: läl-läl-lää, ettepä nähneet Kaijaa ja kaikkia muita mauk.. mainioita esiintyjiä! :)

Ei mut oikeesti. Onneksi se on ohi, voi keskittyä taas Elämämme miehiin.. ;) Veikkaan, että Larilla ja Terolla on jotain sanottavaa siihen, miten pahasti olen laiminlyönyt heitä viimeiset ajat.. :>

*hali*