Kahden herneen kolinaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

Vaatekaappini

Kesäpoika kertoili omasta vaatekaapistaan... no, pakkohan se on avautua ;D

Mun vaatekaappini on yhtä sekainen kuin minä itse. Ainakin tällä hetkellä. Ehkä nyt taas viikonloppuna olisi aikaa tuulettaa sen sisältö ja järjestellä kaikki.
T-paitoja mulla on siellä vino pino, aina alkaen kamalista teinipaidoista alkaen (mitä ajattelin ostaessani X-files t-paidan?!). Samalta hyllyltä löytyy iso kasa boxereita (ne on suunnilleen ainoat alkkarit, joita jaloissani pidän). Uusimmat hankinnat on XTG:n.

Toisella hyllyllä on kaikki farkut, joita puhtaina on.. eli tällä hetkellä kahdet, koska yhdet on crew-laukussa melkeinpä jatkuvasti. Yleensä kotona ollessani hengailen verkkareissa, varsinkin jos tiedän jo aamusta, etten jaksa sen kummemmin olla ihmisten ilmoilla (erityisesti ne yhden päivän vapaat kahden lennon välissä). Samalla hyllyllä on sulassa sovussa mustat sukat, (valkoiset ja harmaat) tennissukat ja villasukat :)
Sitten tulee liinavaatehylly. Se on ehkä ainoa, joka pysyy järjestyksessä. Rakastan erilaisia tyynyliinoja ja lakanoita! :) Niitä on valkoisia, vaaleansinisiä ja sellaisia, joita saa Ikean lastenosastolta :D Sängyssä on kultin haluama vihreä koukeropussilakana ja mun ehkä rakkain pussilakana: sellainen, missä on piirrettyjä kissoja :)
(Kyllä, sängyssäni on kaksi peittoa.)

Sitten on pyykkihylly. :) Siellä on pyykkiin menevien vaatteiden lisäksi salireppu ja salikengät. Salivaatteet ovat liinavaatehyllyllä. :)

Omituisuutenani on, että osa vaatteista roikkuu parvisänkyni alalaidassa. Siinä on mm. työvaatteeni, koska käytän niitä sen verran usein. Ainoastaan päällysvaatteet roikkuvat kiltisti ulkovaatekaapissa. :)


Perjantai-iltaa

British Airwaysin haastattelusta sain kimmokkeen kysellä miehistöltäni, mitä mieltä he ovat minusta ja CC-tyylistäni.
(CC on siis Cabin chief eli kai se jotain melkein purseriksi olevaa on sit suomeksi?)

Olin (ehkä) positiivisella tavalla yllättynyt, että osa näistä uskaltautui jopa sanomaan jotain kehitettävää toiminnassani. :) Oikeasti, saamani palaute hieman pisti minut miettimään omaa toimintaani ja ajattelinkin muuttaa sitä siihen suuntaan, mitä palaute minulle kertoi. :)

Mutta mikä kumma siinä on, että mitä kauemmin teemme asioita yhdellä tietyllä tyylillä, sitä vaikeampi on tätä totuttua kaavaa muuttaa? :) Samoissa palautteissa nimittäin puhuttiin siitä, kuinka mukavaa on, että viitsin muuttaa ja muokata asioita johonkin suuntaan, mutta tiedän, etteivät kaikki tule ajattelemaan siihen malliin. Samalla tavalla kuin minä ole aivan allekirjoita saamaani palautetta omista toimintatavoistani :D

Mutta, kohta on kesä ja sitten nähdään Turussa! :D


Pitkästä aikaa

Heippa! :D

En ole taas hetkeen jaksanut istua koneen ääreen ja kirjoittaa maailmani menosta mitään. Ehkä se on sitä, mistä isäni sanoo "ensin pitää tapahtua jotain, että asiasta nousee kohu".
No, omalla kohdalla kohu on vain flunssa, joka äkkiarvaamatta ryntästi takavasemmalta kimppuuni ja kellisti minut vallan sairaslomalle saakka. :P

Joten... mitä muutakaan sitä voisi tehdä kuin odottaa, että kuumelääkkeet käyvät voittoisiksi ja pääsisi nukkumaan. No, kirjoitanpa ainakin muutaman lauseen verran tänne. :D

No siis, jostain pitäisi vielä taikoa aikaa siihen, että käy työhaastattelussa. Oheinen kuva liittyykin haastatteluun ja jännitykseen, jota se tuottaa. :P Mutta silti on kiva, että edes joku yhtiö pitää minua niin mielenkiintoisena ja ammattitaitoisena (samaa ei voi sanoa kaikista... menkööt itseensä!), että joudun matkustelemaan toiseen maahan saakka päästäkseni katsomaan halutaanko minua sinne, tai haluanko itse sinne! :)

Huh, tulipa lämmin. Taidan siis mennä pitkälleni.
Hauskaa viikonloppua ja alkavaa viikkoa!