• Mahakas

Laiskuus iski

Kämppä on kuin pommin jäljiltä. Kaipaisi kiireesti siivoamista, jeps aloittanut pari kertaa ja into loppunut kesken. Aina löytyy jotain tärkeämpää tekemistä, toisaalta 3 vkon kuluttua kaiken pitää olla paikoillaan.
Tuli selattua pari sisutuslehteä etsien ratkaisua pulmaan, pieni kämppä ja paljon tavaraa. Lopputuloksena hyppäsin aiheesta toiseen ja sain idean uudelle taululle jolla peitän exstä tekemäni teoksen :D No kai sentään jotain hyvää tuostakin muttei auta kyllä ongelmaan.

Yksiö, tilaa vaivaiset 18 m2 ja isäntä kerännyt ties mitä matkansa ajalta mukaan mistä ei hennoisi luopua. Tunne arvoa jne. Nyt kuitenkin saatava rakkaan tavarat mahtumaan kämppään ja purin osan kaapeista pitkin kämppää. Loppu tuloksena totaalinen kaaos :D Tosin vaatekaapissa sentään nyt tilaa. Seuraavaksi pitäisi käydä läpi cdt, dvdt ja astiat. :S Mistähän sitä hennoisi luopua ja mistä löytäisi huolehtivan kodin..

Kuvittelisi että usean muuton jälkeen olisi karsiutunut kaikki turha jo pois mutta aina sitä jostain tuota tavaraa ilmaantuu. Toisaalta täytyy sanoa että rakas otti aikas tyynesti tiedon miten vähän pystyy tavaraa ottamaan mukaansa. Itse viimeksi isosta kaksiosta tänne muuttaessani kiipeilin seinille kun piti suurimmasta osasta tavaroista luopua. Varsinkin tauluista ja laiskanlinnastani luopuminen oli kova paikka. Puhumattakaan televisiosta :S Tosin nyt kun ei pariin vuoteen ole ollut telkkaria voin vain todeta ettei aika silti ole pitkäksi käynyt.

5 kommenttia

Mahakas

30.11.2009 20:36

Oman tekstin lukeminen (lievä dys.) on aina huvittavaa puuhaa. Kirjoitusvirheitä onneksi vähemmän kuin ennen mutta toistavia sanoja sitäkin enemmän.

teemu82

30.11.2009 21:59

Niin, että alkaapas lappaan tavaraa pois........munkin on hennottava luovuttava tavarasta:D....
Mutta se on vain tavaraa, tärkeintä mulle olet sä itse......ja hommataan sit siihen uuteen kotiin...........

Mahakas

30.11.2009 23:09

Mutta mutta.. ok sä luovut paljon enemmästä joten munkin on kyl kannettava korteni kekoon :D

Kolmoisritti

1.12.2009 23:49

Ziisus sentään, 18 : johan teitä loppuu happi.

Mahakas

3.12.2009 00:17

Noo Kallion kämppä oli 14m2 ;) ja tässä siihen verrattuna enemmän tilaa.. Ikkunat ja huoneisto tuuletus keksitty.