• millikan

säävaihteluja

Olipahan taas sää eilen yöllä...ajatus oli mennä nukkumaan siinä puolenyön aikaan mutta siinä vaiheessa eteläinen taivas alkoi välkkyä kuin massiivinen strobovalo...ja vähän ajan päästä alkoi sitten sade joka päätyi jossain vaiheessa kovin rakeiseksi, hakkasi ikkunoita ja kattoa sellaisella metelillä että jos se valo ei olisi häirinnyt niin meteli kuitenkin.

Mutta kun niistä salamoinnista ei tullut kovin paljon jyrinää, ja kun sitä vähäistä jyrinää ei pystynyt yhdistämään mihinkään yksittäiseen salamaan, niin aika vaikea sanoa menikö varsinainen ukkosmyrsky läheltä vai kaukaa.

Sää rauhoittui siinä lähemmäs kahteen mennessä...

2 kommenttia

Angela

2.6.2008 15:43

Moi Millikan,

olen lueskellut näitä sun kirjoituksia. Ute Lemper on tulossa Suomenn 8.10. ja nyt virisi ajatus josko vaikka menis katsomaan tai järkkäis jopa työkavereille tämän elämyksen.

John Sinclair MC5:ssa on aika villin näköinen ;D

Nyt täällä on ollut jopa helteitä. Vähän aikaa on taas viileämpää, mutta loppuviikosta taas lämpenee. (eikös ollut hieno sääpuhe?) Kuuntelin eilen Madonnan Rain-biisiä. Sepäs on ihmeellisen herkkä Madonnaksi...ja KISS on vieläkin takaraivossa. Oli sen verran kova keikka :D

Mukavaa kesän alkua sullekin. Kohta olet Epsanjan auringon alla.

millikan

2.6.2008 19:45

Heh, nyt kuuntelin Ute Lemperin livelevyä, ja kyllä se sellainen oli että houkuttaisi kuulla myös ihan paikan päällä...

Juu, perjantaina on lento, nyt säädän kämpillä huonekaluja yms. Aihe josta tullee kohta hieman avautumista...