• millikan

Puolikoneen huulenliikkeet

Tulipa taas mieleen kun seurasi tuoreimpia otsikoita Osama bin Ladenista...ehkä Osaman löytäminen on niin vaikeaa koska herra kuoli muutama vuosi sitten ja on nyt haudattu johonkin kivenkoloon jossain päin Afganistania tai Pakistania. Tätä ennen on nauhoitettu sopiva määrä videonauhaa varastoon johon voi sitten dubata sopivalla ääninäyttelijällä ajankohtaisia mainintoja jotta nauha saadaan kuulostamaan tuoreelta.
En ole pahemmin Osama-filmejä katsonut joten en tiedä kuinka selkeää herran artikulaatio mahtaa olla ja kuinka helppoa on lukea huulilta että onko ääni ja kuva synkassa...jonkun Kimi Räikkösen puhetapaan pystyisi halutessaan dubata ihan mitä tahtoo (tai no ei ehkä mitään "This is Spartaaaa!") ja aika vaikea olisi todistaa väärennökseksi.

Samaan tapaan on pakko pohtia että vaikka Elvis olisikin lavastanut kuolemansa niin aika suurella todennäköisyydellä hän on tähän päivään mennessä kuollut...jos ei 1977 niin 1978 tai 1979 tai ehkä jopa 1985. Loppuaikojen elämäntavoillaan on kuitenkin aika vaikea jatkaa vielä ylimääräistä 30 vuotta...
Ja vaikka Neil Armstrong ei olisikaan kävellyt kuussa vuonna 1969, niin ihan suurella todennäköisyydellä siellä on myöhemmin käyty, siinä vaiheessa kun ei enää ollut niin kova kylmän sodan stressi päällä...mutta ymmärrettävästi sitä ei enää voitu niin mainostaa vuonna 1975 että "tällä kertaa me oikeasti käytiin kuussa".

Jos salaliitot eivät kaadu ulkopuolisten avustuksella niin aika todennäköisesti ne onnistuvat sitten kaatumaan ihan itsekseen.

1 kommentti

audinkopoika

12.9.2007 11:28

Salaliittoteoriat ovat kivoja, niis saa ajatus viriiliä lentoa ;)