• millikan

Dit dit daa dit/Dit dit daa/Daa dit daa dit/Daa dit daa

Taas on tullut kuunneltua Pearls Before Swinea, tällä kertaa Wizard of Is -tuplalevyä, kokoelmaa sekalaisia demoja, live-äänityksiä yms. "If you know any Boy Scouts, DO NOT LET THEM LISTEN TO THIS SONG!" Or read this blog.
Nauhoituksista löytyy mm. suoraan kasettinauhurille sävelletty Riegal (oikeasti, kuinka on mahdollista neljässä minuutissa improvisoida noin hieno kappale), parikin ihqu versiota Translucent Carriagesista ("I hate it when songs like this become relevant again."), ja coveroituna niin Breliä kuin Cohenia...
Ei sovi ensitutustumiseksi PBS:n tuotantoon mutta meille faneille toki loistava.

Piipahdin viikonloppuna olutfestivaaleilla puistossa, olutfirmoja ympäri Eurooppaa oli pitämässä standeja...en kauhean kauan ollut, pari tuoppia nautin, belgialaista kirsikkaolutta ja skottilaista stoutia. Tuoppejakaan ei tarttunut mukaan (kun se belgialaispaikka jolla oli kivannäköiset lasit oli nostanut tuoppipantin kolmeen euroon...).
Sinänsä mietityttää että minkä verran esim. Hoepfnerin standilla oli liikennettä, kun sitä saa kuitenkin täällä joka toisesta baarista...siitä toisesta puolikkaasta saa Rothausia tai Moningeria, joistain paikoista myös paikallisten pienempien panimoiden Vogelbraun ja Wolfbraun oluita...toisin kuin Suomessa, Saksassa ei ole juuri näkynyt mitenkään erityisiä olutravintoloita joissa olisi laaja valikoima, yleensä löytyy vain yhtä tai kahta merkkiä. Ja jos haluan juoda belgialaisia niin lähimmät taitaa löytyä rajan takaa Ranskasta...
Niin, oli siellä myös ainakin yhdessä standissä myynnissä suomalaistakin olutta...Lapin Kultaa (mainostivat että standilta löytyy yli sataa eri merkkiä). En sitten ottanut :)

Niinjoo, kotikaupunkiini on avautunut nyt myös Starbucks. Jippii. Kyseisen ketjun suosiota en ole kykenyt ymmärtämään, ne pari kertaa kun olen Starbucksissa käynyt niin eivät ole olleet mitenkään järin mukavia kahviloita. No, en arvosta muutenkaan noutokahviloita pahvimukeissa, minusta kahvilaan pitää mennä ja istuskella tovi hyvässä seurassa, tai lukemassa kirjaa, tai katselemassa ihmisiä, eikä rynnätä sisään, tilata se tuplalattevadelmafrapuccino ja rynnätä ulos KOSKA PITÄÄ SHOPATA tai jotain. Enkä edes halua alkaa kommentoida noita tuplalattevadelmafrapuccinoja (paitsi että se kuulostaa juomalta jonka heittäminen seinään tuntuu paremmalta kuin tavallisen kahvikupposen).

5 kommenttia

audinkopoika

3.9.2007 10:59

Itsekin tykkään kiireettömistä kahvihetkistä kahviloissa ja terasseilla. Joissa saa silmä levätä ;)

coco

3.9.2007 15:09

On tullut sinne American Starbucks..koska Tim Horton's? Se on aina ollut taalla malli ettei mistaan saa oikeaa kuppia vaan naita dicksi pahvi kuppeja mita sitten heittavat kadulle tyhjina.Taikka jattaavat joka paikaan vaikka kauppojen tiskeille.

coco

3.9.2007 15:14

Viela lisaa..Meilla on tapana ihmiset kulkevat naitten kuppien kanssa tyohon mennessa joka puolella ja koko paivan kuppi kadessa ja toisessa paperipussi jossa muffin tai jotain.

Rokkihomo

3.9.2007 19:10

Starbucks on hyvä löytö kun heiluu jossain muualla kuin kotikaupungissa:
Tietää mitä saa, tietää mitä se maksaa...
...ja tietää WC:n toimivan.

Ja S:n vessaan sitä pöräyttää kunnolla ihan mielellään.

millikan

4.9.2007 10:26

Niinnojoo, on siinä tietty tuo sama funktio kuin Mäccärissäkin. Varsin vakioitu tuote jonka saa suht nopeasti, ja WC on aina hyvä löytö vieraassa kaupungissa :)

Silti, ei ole minun juttuni (siinä missä Mäccärissä jopa silloin tällöin käyn).