• millikan

Hola!

Viitteitä masokistisiin taipumuksiin on ilmassa: muutama vuosi sitten muutin Saksaan ilman että puhuin käytännössä lainkaan maan kieltä (epämääräisesti äännettyjä kohteliaisuusfraaseja ei lasketa).
Nyt olin tällä viikolla Barcelonassa työhaastattelussa, joka päättyi "niin, sinä aloitat sitten kesäkuussa" hengessä. Ja en puhu kastiliaa tai katalaania (epämääräisesti äännettyjä kohteliaisuusfraaseja ei lasketa). Varsinaisella työpaikalla suuri osa ihmisistä puhuu englantia joskin on toivottavaa että oppisin espanjan suht vauhdikkaasti, ja muu maa perinteisesti ei juuri englantia puhu (Barcelonan turistikohteet ovat poikkeus, mm. Madridissa ei kannata odottaa edes turistiinfosta englannintaitoa...). Että sillai.
Mutta kuitenkin, päättäväisesti eteenpäin.

Miguel Angel Silvestra, ilmeisesti elokuvanäyttelijä, esiintyi usean juorulehden kannessa, useimmissa ilman paitaa. Ilmeisesti kuuminta hottia juuri nyt.

5 kommenttia

Kauneuspilkku

15.3.2008 18:19

Onneksi olkoon uudesta työpaikasta. Kyllä ne kielet varmaan sinulle mopeasti tarttuu

noksu

15.3.2008 18:21

Vau, siisti juttu!
Barcelona on musta hieno paikka, varsinkin kun diggailen Gaudín töitä.

Mutta nyt vaan räpytät silmiä jollekin mukavalle espanjalaishottikselle niin eiköhän ala tulla yksityisopetusta kielen saloissa.

audinkopoika

16.3.2008 13:26

Tarkoittaako toi, että sinä muutat Barceloonaan?
Onneksi olkoon :)

millikan

16.3.2008 16:40

Sinnepä muutan, jahka jonkun asunnon löydän...

Tosiaan viehättävä kaupunki, ja itsekin olen Gaudista viehättynyt (samoin kuin Picassosta, Dalista ja Mirosta) joten katseltavaa riittää taiteen puolella...

Ja sitten kun sinne olen päässyt niin vierailijat tiputtakaa viestiä jos kulmille satutte :)

Angela

19.3.2008 22:50

Wou. Onneksi olkoon Millikan! Ihana kaupunki kuulemma on Barcelona. Picasso ym. aah. Kyllä sä espanjan opit kun vaan ahkerasti puhua pälpätät :) Olen iloinen puolestasi!

ja hoh mikä Komistus tuossa kuvassa, vatsalihakset ja kaikki! Pitääpä googlata vähän ;)