• pelsepuuppi

yritys

mun on pakko vierottaa itteni hesarin keskusteluist. vittu miten dorkaa possee siel pyöri ja mä luen ku piru raamattuu aamuin illoin. aina tulee paha mieli. paha mieli.

emmä jaksa kyl aina ranneliikkeenkää keskustelui lukee. tääl ei o samal taval kusipäsit kommentointii homoist jostai syyst paitti sillon kun ne dorkat uskovaiset tulee haastaa riitaa ja vittuilemaa & pätemää mut tääl on omat vaivasenluunsa ku alkaa jäytämää koko jalkapöytää, akillesjännettä ja lopulta siirtyy kolotuksena aina lonkkaan saakka ja siin vaihees on jo hankalaa kirmata karikon ympäri ku vituttaa ja vihloo.

okei, kahvi alkanu oksettaa mua aamusin ja sillee korventaan, eli oon ajatellu et täytynee vaihtaa teehen aamust. tupakka saa kuplaa aikaan keuhkois, pitäs koittaa vähentää. viinaa ei tee meili ja darrasen olonen aamu ja päivä aiheuttaa suurta morkkist ja vitutust lähinnä siks et on niin heikko ihminen ettei pysty pitämään päätä kylmänä eikä saa mitään tehtyy. eilen oli kyl ihana ilta, otettii kalsarikännii poikiksen kaa ja bamlattii hugee steissil ennen ku mentii iso robal sporaan bylsii mut tänää en o saanu mitään tehtyy. ei sil et olis ihan järjetön stressi ja pakokauhu mut silti, vituttaa aikaansaamattomuus sillon ku se on itestä kiinni. mulla ei o koskaan sellasii krapuloita et.. tai siis mulla ei o krapulaa, viime aikoina alkanu tuleen heikkoo oloo ja sellast väsymyst. mut en silti oikee osaa sanoo et mul olis oikeet krapulaa koska mun paril kaveril on KRAPULOITA ja mun olo on sangen kaukana niist tunnelmist. lucky me.

8 kommenttia

mopsi22

20.1.2010 22:53

hesarin lopetin kans. ne keskustelut ei vaa ärsytä vaan oikeesti alkaa vituttaa ja pilaa päivän. dorka on aika lievä ilmaisu vielä. se, että siel on iha oikeeta porukkaa, saa mut haluun vaa lahdata kaikki ihmiset; niin tyhmää sakkia kyl. semmosta, et miks noi äänestää tai päättää mun asioista muutenkaa :)

sleepygay

20.1.2010 23:05

Sama täällä! Vieläkin tulee luettua välillä hesarin keskusteluita, mutta siinä pilaa ihan oikeasti koko päivän pahemman kerran. Oli aihe mikä tahansa! Välillä tosin oikein naurattaa, kun miettii miten tyhmää (lievästi sanottuna) porukkaa siellä välillä liikkuu. Ihan niin kuin joillain olisi aivotoiminta lakannut ihan kokonaan. Ja se vituttaa eniten, kun jotkut kertoo faktoina jotain ihmeen omia aivoituksiaan ja sit jotkut idiootit ottaa ne ihan todesta!

pelsepuuppi

20.1.2010 23:16

joo siin tulee monasti sellanen olo et tekis ihan mieli kirjautuu ja mennä vastaan mut samaan aikaan tajuaa et turhaa kaikki tyynni. mut samaan aikaa tulee kans mopsin olonen ajatusvyyhti et nää ihmiset on oikeesti olemas ja elää tavallista arkea ja käy töissä ja mikä mua kauhistuttaa aina välil eniten on et kasvattaa lapsii ja siirtää omat näkemyksensä ja aatoksensa eteenpäin.

mua kans suuria ahdistuksii tulee niist ihmisten "fakoista" ja kun niin monet on "todistetusti" ja "yleisesti tiedetty" ja "tutkimusten mukaan". mut joo, pakko olla lukematta ettei mee jokanen aamu piloil. ja ku se on viel niin kovin koukuttavaa et huomaa selaavansa 18 sivuu kusipäitten läppä läpi ja aika valuu läpi sormien. ziisös, omaa heikkopäisyyttä.

sleepygay

20.1.2010 23:48

Pelse: Sama täällä. Mussa on varmaan jotain masokistin vikaa, kun joskus tulee luettua sivukaupalla sitä paskanjauhantaa.

mopsi22

21.1.2010 10:41

Ei ku lopettaa vaan kokonaan. Mäki sillee cold turkey vetäsin, enkä oo katunu. Välillä tekis mieli eksyä, mutta vähän niinku kauhukabinetti-meiningil, kattoo, et miten kamalaa vois olla. Sitten on kiva taas palata omaan järkevää päähänsä pyörii, mis kaikki on kivasti ja vaikuttaa loogise(mma)lta :)

Et eti vaa mee sinne enää, koskaan, ever, piste. Jos haluaa fiksui kommenttei, kannattaa lukee soininvaaran blogin kommentoijia, siel on jo vähän koherentimpaan perustelua. Joskin, tylsistä asioista :D

pelsepuuppi

21.1.2010 20:32

en onnistunu ihan cold turkey, tänään kävin jostai muutaman lukee mut huomen on loppuelämäni ensimmäijen päivä ja hesarin keskustelu ei kuulu siihen.

sanoin toisel ankeel fäsärikaveril "EI" mut se toinen dorka roikkuu viel siel. antaa pellen kärsii viel hetken.

millikan

22.1.2010 11:40

Täällä myös sanotaan ei Hesarin "keskusteluille", misantropiiini-hormonin kehitys karkaa usein jo toisessa viestissä...
No, olen mä sieltä täältä käynyt yksittäisiä lukemassa, yleensä kulttuurisivuilla sellaisista aiheista joita ei voi yhdistää niihin peruspaasausaiheisiin. Silloin ne peruspaasaukset rajoittuu vain pariin satunnaiseen viestiin joihin ei kiinnitetä huomiota.
Onneksi eivät ole näköjään vielä kauheasti löytäneet Hesarin blogeja.

Torontosta

1.2.2010 03:12

Komea innovative kuva sinusta. All the best to you.